Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune tėvas grasino papjauti ir išmesti savo dukrą pro langą

Pirmadienį Kaune ir Kauno rajone užfiksuoti du smurto prieš artimus šeimos narius atvejai, kurie galėjo baigtis itin kraupiai. Sausinės kaime vyras grasino nužudyti žmoną turimu nelegaliu ginklu, o Kauno mieste tėvas teigė išmesiąs dukrą pro langą. Grasinimų metu jo rankose buvo peilis.
Dėl gilyn smingančių namo pamatų sutrūkinėjo pastato sienos, deformavosi daugiabutyje išvedžiotas dujų vamzdynas.
Langas/ Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Balandžio 3 d. apie 18 val. 20 min. į Kauno apskrities VPK kreipėsi 1957 m. gimusi moteris, kuri pareiškė, kad balandžio 2 d. apie 8 val. Kauno r., Sausinės k., namuose, vyras smurtavo, grasino, kad nužudys, – informuoja Policijos departamentas.

Balandžio 3 d. apie 18 val. sutuoktinis vėl naudojo psichologinį smurtą. Atvykę policijos pareigūnai sulaikė neblaivų (1,35 promilių alkoholio) 1946 m. gimusį vyrą, pas kurį rastas ir paimtas nelegaliai laikomas dujinis pistoletas „Valtro Combat“.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Balandžio 3 d. apie 10 val. 30 min. Kauno Kovo 11-osios g., namuose, neblaivus (1,75 prom. alkoholio) 1963 m. gimęs vyras vos trijų metų amžiaus anūko akivaizdoje grasino peiliu nužudyti ir išmesti per antrojo aukšto virtuvės langą savo 1992 m. gimusią dukrą.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius