Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaunietis nufilmavo muštynes Vilijampolėje: spardė tiesiog sankryžoje

Penktadienį apie 15 val. kaunietis Algirdas išvydo, kaip Vilijampolėje, tiesiog vidury sankryžos, keturių asmenų spardomas vienas vyras. „Labai nemalonus nutikimas. Pats gyvenu Vilijampolėje. Ir kad taip vidury baltos dienos tiesiog gatvėje muštų kažką ir net veidų nesidengtų...“, – stebėjosi vaizdo įrašą 15min atsiuntęs kaunietis.
nufilmuotas-ant-zemes-gulintis-spardomas-vyras-vilijampoleje
Muštynės Vilijampolėje

Muštynės užfiksuotos Ariogalos, Linkuvos ir A.Kriščiukaičio gatvių sankirtoje.

nufilmuotas-ant-zemes-gulintis-spardomas-vyras-vilijampoleje
Muštynės Vilijampolėje

„Ten eismas vienpusis, bet apsisukau. Bandžiau vaikyti juos garso signalu. Vienas smurtautojų turėjo net lazdą. Nesvarbu, kaltas tas, kurį mušė dėl kažko, ar ne, bet taip spręsti reikalus nereikėtų. Yra kitokių priemonių. Buvau pasiruošęs patraukti juos savo mašina. Matė, kad filmuoju, bet net nesidangstė veidų“, – teigė kaunietis.

VIDEO: Nufilmuotas ant žemės gulintis spardomas vyras Vilijampolėje

Buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba ir policija. Tačiau teisėsaugos pareigūnų, pasak Algirdo, šis įvykis nelabai sudomino. Vyras siūlė vaizdo įrašą, kuriame matomi užpuolikų veidai, bet pareigūnai pasiūlė jį atsiųsti policija.lt.

„Tas sumuštasis, kuriam gal kokie 36-eri metai, visą laiką, kol atvyko medikai, išgulėjo ant žemės. Jo veidas buvo kruvinas. Gydytojai bandė suteikti jam pagalbą, bet atsistojęs ir susiėmęs už galvos, jis tiesiog nusvirduliavo už kampo. Keistas nutikimas, o dar keistesnis policininkų elgesys. Nelabai jiems rūpėjo, kad žmogų sumušė. Absurdas“, – teigė Algirdas.

Kaip informavo Kauno apskrities policija, penktadienį 14.37 val. gautas pranešimas, kad Kauno A.Kriščiukaičio g. konfliktuoja keletas asmenų.

Vienas vyras, gimęs 1987 m., pristatytas į gydymo įstaigą. Kitas vyras, gimęs 1981 m., yra sulaikytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius