Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno daugiabutyje kilus gaisrui, ugniagesiai vadavo pagalbos besišaukusius gyventojus

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Kauno Sukilėlių pr. 112-ojo daugiabučio aštuntajame aukšte kilo gaisras. Ugniagesiams gelbėtojams teko vaduoti tris degančiame bute užstrigusius asmenis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje/ Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, 03.14 val. gautas pranešimas, kad dega butas aštuntajame aukšte. Prie įvykio vietos dėl kieme stovinčių automobilių ugniagesiams gelbėtojams buvo neįmanoma privažiuoti.

Pro 49-ojo buto langus 8-ame aukšte veržėsi dūmai, buvo pastebėtas žmogus, kuris šaukėsi pagalbos. 03.27 val. ugniagesiai gelbėtojai pateko į butą pro neužrakintas duris. Iš vidaus buvo išgelbėti 3 gyventojai.

44-erių metų K.B. dėl apsinuodijimo dūmais išvežtas į gydymo įstaigą, kitame kambaryje buvusią A.B. medikai apžiūrėjo vietoje.

Rastas ir ant žemės gulintis septyniasdešimtmetis moters sutuoktinis K.B., kuris išneštas ir dėl apsinuodijimo bei nudegimų sąmoningas išvežtas į gydymo įstaigą.

Butas buvo uždūmintas, jame degė lova. Miltelių ir angliarūgštės gesintuvais gaisras buvo lokalizuotas. Sudegė lova, apdegė spintelė, aprūko gyvenamosios patalpos su daiktais ir baldais. Vandeniu sulietos grindys.

Gaisro metu padaryta žala 46, 43, 40 butuose. 46 ir 40 bute sulietos lubos ir sienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius