-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija išaiškino įtariamuosius kruviname susišaudyme, bet jų dar neranda

Pareigūnai nustatė du įtariamuosius, anksčiau teistus kauniečius, Aukštųjų Šančių gyventojus. Tai 23 metų Rytis Gudynas ir 17 metų Deividas Ščesnavičius. Jie įtariami šūviais sužeidę du jaunuolius ir vieną nušovę.
Įtariamieji Rytis Gudynas ir Deividas Ščesnavičius
Įtariamieji Rytis Gudynas ir Deividas Ščesnavičius / Kauno VPK nuotr.

Trečiadienį apie 21.30 val. Kaune, Medvėgalio gatvėje, ties 29 namu buvo pašautas vaikinas (gimęs 1995 m.), kuris vėliau gydymo įstaigoje mirė.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų. Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Kauno VPK nuotr./Deividas Ščesnavičius
Kauno VPK nuotr./Deividas Ščesnavičius

Asmenis, mačiusius ar žinančius šių jaunuolių buvimo vietą, policija prašo skambinti į Kauno apskrities policiją (8 37) 303 450, (8 37) 303 319, (8 37) 303 353 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Trečiadienio vakaro susišaudymo pareigūnai nesieja su organizuoto nusikalstamumo grupuotėmis, sakė vidaus reikalų ministras Saulius Skvernelis.

Asmuo, kuris įtariamas padaręs šią nusikalstamą veiką, policijai yra žinomas, bet nėra siejamas su nusikalstamu pasauliu.

„Pagal Kauno policijos vadovo pateiktą informaciją, įvyko buitinis konfliktas tarp jaunuolių, jis baigėsi vieno žūtimi, dviejų sužeidimu. Asmenys, kurie dalyvavo šiame konflikte, nėra siejami su Kauno organizuoto nusikalstamumo grupuotėmis. Yra menamas įtariamasis, šiuo metu vyksta intensyvūs paieškos darbai. Asmuo, kuris įtariamas padaręs šią nusikalstamą veiką, policijai yra žinomas, bet nėra siejamas su nusikalstamu pasauliu“, – BNS ketvirtadienį sakė S.Skvernelis.

Kauno VPK nuotr./Rytis Gudynas
Kauno VPK nuotr./Rytis Gudynas

Vienas žuvo, du sužeisti, šaulys pabėgo.

Nusikaltimas įvykdytas apie 21.30 val. Medvėgalio gatvėje. Asmuo iš nenustatyto ginklo šovė ir sužalojo automobilyje „Honda Civic“ sėdėjusį 20 metų vyrą. Į krūtinę sužeistas vaikinas mirė atvežtas į ligoninę.

Taip pat apšaudyti šalia namo buvęs kitas dvidešimtmetis, jam sužalotos kojos, ir 21 metų vaikinas, kuriam sužalota ausis.

Abu jie pristatyti į ligoninę, tačiau 21 metų nukentėjusysis iš jos pasišalino.

Policija metė dideles pajėgas įtariamojo šaulio paieškoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius