Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija sulaikė apleistame name moterį iki komos galimai sumušusį vyrą

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai birželio 26 dieną apie 8 valandą 40 minučių gavo pranešimą, jog Kauno P.Višinskio gatvėje, apleistame pastate, buvo rasta sunkiai sužalota moteris. Trečiadienį policija pranešė sulaikiusi įtariamą smurtautoją.
Antrankiai
Antrankiai/ Asociatyvi nuotr. / Vida Press nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, antradienį aptikta nuolatinės gyvenamosios vietos neturinti 1972 metais gimusi moteris buvo panirusi į komą. Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo sunkią galvos traumą - nukentėjusioji nedelsiant buvo pristatyta į gydymo įstaigą.

Policija ėmėsi tyrimo. Birželio 27 dieną Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai kartu su Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnais operatyviai sulaikė kaunietį, įtariamą sunkiai sužalojusį moterį.

1985 metais gimęs vyras jau ne kartą anksčiau teistas už sunkius nusikaltimus.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas. Už sunkų sveikatos sutrikdymą gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius