Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policijai įkliuvo dvi jaunos prostitutės ir vienas jų klientas

Kauno policija sulaikė dvi aštuoniolikmetes prostitutes ir vieną prostitučių paslaugomis besinaudojusį vyriškį.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip praneša Kauno policija, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato Girstupio policijos nuovados pareigūnai, vykdydami planą „Plaštakė“, kartu su nevyriausybinės organizacijos Lietuvos Caritas socialinėmis darbuotojomis organizavo prevencinę priemonę. Priemonės metu tikrino skelbimus laikraščiuose, interneto svetainėse, prižiūrimoje teritorijoje įsikūrusius viešbučius ir įtartinus butus, siekdami nustatyti asmenis, besiverčiančius prostitucija.

Priemonių metu Dainavos rajone už vertimąsi prostitucija buvo sulaikytos dvi merginos: V.K. (gim. 1990 m.) bei iš Zarasų r. atvykusi O.D. (gim. 1990 m.).

Sulaikytoji O.D. yra netekėjusi ir vaikų neturi, o V.K. turi kūdikį, kurį buvo palikusi prižiūrėti savo mamai, gyvenančiai Kauno rajone.

Sulaikytoms merginoms už vertimąsi prostitucija, vadovaujantis Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 182.1 str. 1 d., bus surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai. Apie paliktą vaiką informuota Vaiko teisių apsaugos tarnyba bei teritorinis policijos komisariatas pagal vaiko gyvenamąją vietą.

Priemonės metu buvo nustatytas ir 29 metų vyriškis R.N., vedęs, turintis aukštąjį išsilavinimą, dirbantis vienoje Kauno firmoje vadybininku, kuris už materialinį atlygį naudojosi prostitučių paslaugomis.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 182.1 str. 1 d., jam surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas. Už tokio pobūdžio pažeidimus numatyta administracinė atsakomybė – bauda nuo 300 iki 500 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius