Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Kauno rajone ir Marijampolėje – motociklų avarijos

Rugsėjo 6 d., trečiadienį, įvyko 63 eismo įvykiai. Tamsiuoju paros metu fiksuota 14 avarijų, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT). Žmonės nukentėjo „tik“ 6 eismo įvykiuose, tačiau iš viso juose sužeistas net 21 žmogus.
Automobilio BMW ir motociklo avarija Vilniuje
Asociatyvi iliustracija: automobilio BMW ir motociklo avarija / LKPT nuotr.

Apie 12.30 val. Marijampolėje, P. Armino ir Aušros g. sankryžoje, automobilio „Citroen C3“ vairuotojas (gim. 1959 m.) įvažiuodamas iš šalutinio į pagrindinį kelią, nesilaikė visų būtinų atsargumo priemonių ir susidūrė su motociklininku (gim. 1996 m.), kuris važiavo pagrindiniu keliu.

Apie 17.30 val. Kauno rajono sav., Neveronių k., Kertupio g., transporto priemonės BMW vairuotojas (gim. 1973 m.), sankryžoje sukdamas į kairę, nepraleido priešais tiesiai važiavusio motociklo „Yamaha“. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas (gim. 1980 m.).

Dar keli eismo įvykiai – uostamiestyje bei Vilniaus rajone, susiję su kitomis transporto priemonėmis: paspirtuku ir dviračiu.

Apie 13.56 val. Klaipėdoje, Raudonės g., elektrinio paspirtuko vairuotoja (gim. 1999 m.) važiuodama per gatvę neįsitikino, kad važiuoti saugu saugu ir nepraleidusi važiavusio automobilio „Opel Astra“, kurį vairavo vyras (gim. 1945 m.), į jį atsitrenkė.

Apie 21.00 val. Vilniaus rajono sav., Naujakiemio k., Lavoriškių g., galimai automobilio „Peugeot“ vairuotojas, kuris iš eismo įvykio vietos pasišalino, partrenkė ir sužeidė be šalmo važiavusį dviratininką (gim. 2001 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius