Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 16 /13:45

Kėdainių r. žuvo lengvosios mašinos vairuotojas: į avariją pateko ir lenko bei latvio sunkvežimiai

Kėdainių r., A8 kelyje („Via Baltica“), ties Pėdžiais, trečiadienį per pietus susidūrė du sunkvežimiai – „Mercedes-Benz“, vairuojamas Lenkijos piliečio, ir „Volvo“, vairuojamas, Latvijos piliečio, o taip pat „Mercedes“ markės lengvasis automobilis. Pastarojo vairuotojas žuvo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Muge.eu nuotr.

Lengvojo „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotojas žuvo, operatyviai praneša Kauno apskrities VPK.

Šiandien 12.16 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Pėdžių kaime (Kėdainių r. sav., Pelėdnagių sen.,) įvyko eismo įvykis, susidūrė sunkiasvoris automobilis (vilkikas) ir kitas automobilis, kiek anksčiau skelbė BPC.

Automobilį tiesiog sumalė.

Patikslinus informaciją, paaiškėjo, kokios trys transporto priemonės pateko į šią didžiulę avariją. Susidūrė sunkvežimiai „Mercedes-Benz“ (lenkiški numeriai), „Volvo“ (latviški numeriai) ir lengvasis automobilis „Mercedes-Benz“ (lietuviški numeriai).

Lengvasis „Mersedesas“ tiesiog pažiro dalimis.

Į įvykio vietą išsiųstos Kėdainių PGT pajėgos, informacija apie įvykį buvo perduota ir Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Kauno apskrities VPK.

Nustatyta, kad eismo įvykio metu žuvęs automobilio vairuotojas buvo gimęs 1994 m.

Sunkvežimių vairuotojai, pirminiais duomenimis, blaivūs.

„Kėdainių rajonas, Pėdžiai. Du vilkikai tiesiog sutrynė seną Mercedesą.

Jis lūžo į dvi dalis, išsibarstė detalės. Niekuo dėtas jaunas vyrukas žuvo įvykio vietoje. O jis tik norėjo pasukti į kairę... Tuomet į Merso galą rėžėsi viena fura, iš priekio kita, automobilį tiesiog sumalė. Ir gavosi taip, kad netekome dar vieno Lietuvos piliečio. Saugokite vieni kitus kelyje, būkite dėmesingi“, – savo „Facebook“ profilyje vaizdingai papasakojo Kėdainių žurnalistas Dimitrijus Kuprijanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius