-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 15 /13:39

Į namus Kėdainiuose nesugrįžęs nepilnametis – rastas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai vykdė S.B., gimusio 2008 m., paiešką, kuris penktadienį, rugpjūčio 14 d., apie 09.30 val. išėjo iš namų Kėdainiuose, Šėtos g., ir nebegrįžo. Gavus pranešimą, nedelsiant buvo ieškota aplinkinėse vietovėse, parkuose, vietose, kur nepilnametis galėtų būti. Pasitelktas ir kinologas su šunimi. Šeštadienį pranešta, kad mažametis atsirado.
Automobiliai prie policijos komisariato
Automobiliai prie policijos komisariato / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atnaujinta 13.39 val. Šeštadienį 11.53 val. policijai sulaukus vieno skambučio apie pastebėtą ieškomą vaiką, pareigūnai nuvyko nurodytu adresu Kėdainiuose, Respublikos g., ir ten rado ieškotą berniuką.

Pastarasis pristatytas į policijos įstaigą Kėdainiuose, informuoti artimieji ir Vaiko teisių apsaugos skyriaus specialistai.

Sulaukta nemažai gyventojų skambučių, dėkojame visiems, skelbia Kauno apskrities policija.

Pradžia: Mažamečio požymiai: apie 150 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsių rudų plaukų. Išeidamas vilkėjo juodos spalvos trumparankovius marškinėlius, juodos spalvos šortus, avėjo baltos spalvos sportinius batelius su raudonos spalvos juostelėmis.

Asmenis, mačiusius ar žinančius S.B. buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus telefonu (8 37) 303 450 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius