-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijai įkliuvo KET nepažeidęs, bet 102 butelius pigaus šampano vežęs kaunietis

Per ketvirtadienio reidą Kaune ir jo apylinkėse LKPT pareigūnai nustatė 25 įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus, tarp jų – trys atvejai, kai transporto priemonės buvo vairuojamos neturint tam teisės, 15 techniškai netvarkingų automobilių, 3 automobiliai nebuvo apdrausti. Pareigūnams įkliuvo ir kontrabandinio vadinamojo šampano vežėjas.
Putojančio vyno dėžės
Putojančio vyno dėžės / LKPT nuotr.

Gruodžio 4 d. Lietuvos kelių policijos tarnybos (toliau – LKPT) pareigūnai vykdė specialią policinę priemonę Kaune ir jo apylinkėse. Siekiant nustatyti teisės pažeidimus, buvo tikrinamas keliais riedantis transportas, jo vairuotojai, keleiviai ir gabenami kroviniai.  

Apie 14 val. Kaune, Ateities plente, pareigūnų dėmesį patraukė automobilis „Audi A6“, paženklintas išskirtiniais valstybinio numerio ženklais. Sustabdžius šį automobilį, 40-metis jo vairuotojas M.R. paaiškino, kad išvežioja maitinimo įstaigų įrangą. Pareigūnai paprašė atidaryti bagažinę. Teisėtvarkininkus nustebino vežama „įranga“.

„Audi“ universalo galinė dalis, kurios visi stiklai papildomai užtamsinti, buvo prikrauta dėžių su alkoholiu. Iš viso gabenta 17 dėžių su alkoholiniais gėrimais – 102 buteliai putojančio vyno, nepaženklinti valstybės patvirtintu apsaugos ženklu – banderolėmis. Banderolės – tai viena iš priemonių, skirtų užtikrinti gaminių originalumą ir vykdyti kontrabandinių ir nelegalių produktų paplitimo bei vartojimo prevenciją. 

Vairuotojas nesugebėjo paaiškinti, iš kur gabena, galimai, kontrabandinį alkoholį, tik paminėjo, kad įsigijo alkoholio besiruošdamas artėjančioms šventėms. 

Vairuotojas ir nelegaliai gabenamas krovinys sulaikyti ir perduoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams. 

LKPT – specializuota policijos įstaiga, dirbanti neteritoriniu principu visoje šalyje. Vykdo ne tik saugaus eismo priežiūrą, bet ir nusikalstamų veikų, vykdomų naudojantis keliais, išaiškinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius