Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio pavakarę – keli gaisrai Vilniaus apylinkėse: viename žuvo žmogus

Tvankaus ketvirtadienio pavakarę – keli pranešimai apie gaisrus sostinės pakraščiuose (toje pačioje Antakalnio seniūnijoje). Viename gaisre (būsto) žuvo senolė. Kitame gaisre (miško) prakaitą liejo pečius surėmę miškininkai ir ugniagesiai.
Gaisras Nemenčinės miške
Gaisras Nemenčinės miške / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiandien 16.49 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus m., Rokantiškių Sodų 2-ojoje g. (Antakalnio sen.) priešais namą Nr. 39 atvira liepsna dega 2-jų aukštų gyvenamo namo stogas.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, pranešė BPC. Paaiškėjo, kad per šį gaisrą žuvo žmogus. Policijos duomenimis, apie 18 val. 25 min. Vilniuje, Rokantiškių Sodų 2-ojoje gatvėje, užgesinus gaisrą gyvenamajame name, gaisravietėje rastas smarkiai apdegęs moters, gimusios 1947 metais, kūnas.

Be to, panašiu metu 15min skaitytojas pranešė, kad kažkas dega Šilėnų miške (irgi Antakalnio sen.), dūmai matomi iš tolo.

„Dega miško paklotė, krūmai, gaisrą gesina gausios pajėgos – trys miškininkų ir keturi mūsų automobiliai“, – apie gaisrą ties Nemenčinės plentu BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas Miroslavas Gerasimovičius. Anot jo, ugnis liepsnoja 100 metrų iki gyvenamųjų namų.

Tikslios informacijos apie degantį miško plotą kol kas nėra, duomenų apie nukentėjusiuosius negauta.

PAGD duomenimis, ugnies plitimas miške 18.08 val. buvo sustabdytas, o 18.47 val. gaisras ir visiškai užgesintas. Pastatai nuo liepsnos buvo apsaugoti, žmonės nesužeisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius