Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klaipėdoje iškart po draugų vestuvių dingo tatuiruočių meistras Evaldas Rusys

Pirmadienio rytą 31-erių tatuiruočių meistras Evaldas Rusys turėjo būti darbe, tačiau čia nepasirodė. Jo kolegos sekmadienį socialiniuose tinkluose paskelbė, kad jų bičiulis dingo tarsi į vandenį. Namo Evaldas negrįžo po savo kolegų, tatuiruočių meistrų, vestuvių, iš kurių išėjo šeštadienį apie vidurnaktį.
Evaldas Rusys
Evaldas Rusys / Klaipėdos VPK nuotr.

„Kol kas vis dar nieko… Esame pervargę, nemiegoję, laukiam policijos paskelbimo oficialaus kaip dingusio asmens be žinios... Jei kas galite padėti, gal turite pažįstamų, padėkit labai prašau“, – pirmadienio rytą socialiniame tinkle, studijos „Black Tatoo Crew“ paskyroje skelbė kolegos.

Paskutinį kartą E.Rusys buvo pastebėtas naktį iš šeštadienio į sekmadienį, tarp vidurnakčio ir 1 val. nakties prie Klaipėdos viešbučio. Jis išėjo apsirengęs ryškiai raudonu kostiumu, mat dalyvavo kolegų vestuvėse, o aprangos kodas buvo raudona spalva.

„Šeštadienį buvo mūsų vestuvės, jis vyko namo, bandėm kviesti taksi, bet jis išėjo, buvo visas linksmas ir nuo to laiko jokių žinių. Telefoną jis paliko vestuvėse, prie barmeno“, – pasakojo viena iš tatuiruočių salono savininkių Lorita Goriagina.

Klaipėdos VPK nuotr./Evaldas Rusys
Klaipėdos VPK nuotr./Evaldas Rusys

Sekmadienį po vestuvių šventės svečiai ėmė dalintis nuotaikomis specialiai sukurtoje grupėje, tačiau E.Rusys joje neatsiliepė. Moteris bandė iš jo telefono skambinti draugams, giminaičiams, tačiau niekas apie jį informacijos suteikti negalėjo.

„Kiek pažįstam, niekada nebuvo dingęs, atsakingai žiūrėjo į darbus, jei norėdavo nukelt klientą, visada prasinešdavo. Niekada nedingdavo šitaip, jau trisdešimt valandų. Kitas dalykas, turi šuniuką, apie jį kalbėdavo kaip apie žmogų, taip myli jį. Sekmadienį mama buvo užėjusi į jo butą, jis nebuvo grįžęs, paėmė šuniuką. Jis gyvūnų mylėtojas, o gyvūnas buvo paliktas namuose, ko niekad nepadarytų, visur pasiimdavo“, – pasakojo moteris.

Tatuiruočių salone E.Rusys dirba penkerius metus. Pasak L.Goriaginos, visa komanda yra geri draugai, o minėtas tatuiruočių meistras be galo linksmas ir charizmatiškas žmogus.

„Nesu mačius tokio, kuris apie kitus niekada blogai neatsilieptų. Jis išklausys, palinksės ir tiek. Be to, gamtos žmogus, galvojom gal gamtoj, bet per šalta, būtų atsiradęs. Juokdavosi visą laiką, mergaites studijoje pakibindavo“, – sakė moteris.

Merginos E.Rusys neturėjo, tačiau neseniai kažkam buvo pasakojęs, jog prieš porą metų patirtas išsiskyrimas liūdino jį ir slėgė.

Sekmadienį E.Rusio pėdsakų savanoriškai ieškojo kinologai su šunimis, atvykę iš Kauno. Keturkojai vedė Danės upės link, vėliau Sportininkų gatvės link, tačiau kol kas žinių nesama.

Pirmadienį oficialią vyro paiešką paskelbė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Kolegos tikisi, jog informacijos, kur link tą naktį nuėjo E.Rusys suteiks viešosios saugumo kameros.

Žinia socialiniuose tinkluose pasklido gana plačiai, tačiau kol kas jokių apčiuopiamų rezultatų paieškos nedavė.

„Nėra už ko užsikabinti, telefonas pas mus, planšetę palikęs darbe, neturim jokio kabliuko, kad būtų kam skambinęs, bandęs nakvot pas kokį draugą... Kol kas nieko“, – kalbėjo Lorita, nesitikėjusi tokios dramos iškart po savo vestuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius