-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje neblaivus „Lexus“ vairuotojas „netilpo“ posūkyje: naktį apdaužė 5 mašinas

Nesėkmingai kelionę naktį, kiek po antros valandos, baigė, kaip manoma, neblaivus „Lexus“ vairuotojas, apgadinęs penkis automobilius. Smūgio būta stipraus, nuo jo pabudo net ir šalia esančių daugiabučių gyventojai.

Įtartiną automobilį policijos pareigūnai išvydo patruliuodami. Kaip 15min pasakojo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė, važiuodami Statybininkų prospektu, pareigūnai pastebėjo Šilutės plentu nuo Vingio gatvės pusės parvažiuojantį juodos spalvos automobilį. Pareigūnams sukėlė įtarimų 45-erių „Lexus“ vairuotojo manevrai ir vinguriavimas tarp eismo juostų, tad šie įjungė švyturėlius.

Padidinęs greitį „Lexus“ pravažiavo pro raudoną šviesoforo signalą ir nudūmė Statybininkų prospektu, iš kurio pasuko į I.Simonaitytės gatvę. Čia šalikelėje stovėjo automobiliai, netelpantys ankštuose daugiabučių kiemuose.

FB grupės „Klaipėdos reidai II“ nuotr./Avarija I.Simonaitytės gatvėje.
FB grupės „Klaipėdos reidai II“ nuotr./Avarija I.Simonaitytės gatvėje.

„Neįtilpęs“ posūkyje „Lexus“ vairuotojas apgadino vieną paskui kitą stovėjusius automobilius, atsitrenkęs į pirmojo automobilio galą.

Pasak A.Grauslienės, apgadinti du „Citroen“, du „Audi“ ir vienas „Volvo“ automobilis.

Įvykio metu sužalotas vairuotojas ir 22-ejų keleivis. Jie abu išvežti į ligoninę. Keleivis buvo blaivus, o duomenys dėl vairuotojo blaivumo turėtų paaiškėti po medikų atliktų tyrimų.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai, nes „Lexus“ vairuotojas po avarijos buvo prispaustas mašinoje.

Pagelbėjo užtrauktas rankinis

Kaip 15min pasakojo klaipėdietis Edgaras, kurio automobilis taip pat nukentėjo, jis apie 3 val. nakties sulaukė pareigūnų skambučio ir prašymo išeiti į kiemą, nes galimai apgadintas jo automobilis. Išėjęs į lauką vyras pamatė penkias apgadintas mašinas, dvi iš jų gana stipriai.

Anot Edgaro, naktį jis tik užpildė dokumentus, o automobilį atidžiau apžiūrėjo ryte. Nors didelių pažeidimų nematyti, tačiau nuostolių neišvengta – priekyje išjudinti žibintai, esama įbrėžimų. Edgaras džiaugėsi, kad buvo užtraukęs rankinį, o jo automobilis buvo paskutinis nukentėjusiųjų eilėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius