Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 01 22 /09:27

Klaipėdoje per dieną apvogti trys BMW automobiliai

Klaipėdoje vagišiai nusitaikė į BMW automobilius: lupo žibintus, vairą, multimedijos įrangą, rankenėles. Nuostoliai tūkstantiniai.
Vagišiai išdaužė automobilių langų stiklus
BMW ženkliukai / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Antradienį į uostamiesčio policijos pareigūnus kreipėsi trijų BMW savininkai. Jie pranešė apie apvogtus automobilius.

Pirmasis vagystę pastebėjo Birutės gatvės gyventojas. Jis pamatė, kad yra įsibrauta į automobilį „BMW 520D“. Pavogtos šviesos jungiklių rankenėlės ir dalis priekinės panelės. Žala – 2500 eurų.

Apie 8.30 val. Nidos gatvės gyventojas pastebėjo, kad iš automobilio „BMW 428“, išdaužus vairuotojo durelių stiklą, pavogta multimedija, multimedijos apdaila ir automobilio vairas. Žala – apie 4000 eurų.

Tą pačią dieną apie 11 val. Reikjaviko gatvės gyventojas pamatė, kad iš automobilio „BMW X5 M“, išdaužus priekinių durelių stiklą, pavogtas vairas. Žala – apie 1500 eurų.

Kol Klaipėdos policijos tyrėjai intensyviai ieško nusikaltėlių, bendruomenės pareigūnai primena keletą patarimų, galinčių padėti apsaugoti automobilius:

  • Patikrinkite, ar tikrai užrakinote automobilį

  • Įsitikinkite, ar uždarėte langus ir stoglangį, net jei išeinate trumpam

  • Tamsiu paros metu statykite automobilį saugomoje aikštelėje arba gerai apšviestame kiemo plote, arčiau savo buto langų

  • Nepalikite daiktų automobilyje, nes vagis gali sudominti ir viduje esantys nebūtinai vertingi daiktai. Smalsumą gali sukurstyti krepšiai, striukės, ar net megztiniai, todėl nepalikite jų matomoje vietoje, pvz. - ant sėdynių

  • Vagis vilioja palydovinės navigacijos prietaisai, pritvirtinti prie automobilio priekinio stiklo, tai pat salone palikti mobilieji telefonai, piniginės, grynieji pinigai, dokumentai ir kt.

  • Policijos įstaigoje galite pažymėti vertingus daiktus. Tai padarius, nustatyti kam priklauso rastas daiktas ir grąžinti jį teisėtam savininkui yra daug lengviau.

Labai svarbu prisiminti, kad - jeigu vis dėlto aptikote, jog buvo įsibrauta į jūsų automobilį - nesėskite į vidų, nelieskite automobilio ir jame esančių daiktų. Nedelsdami praneškite policijai telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius