Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje sulaikyti jaunuoliai, apiplėšę porelę ir nuvarę jų mašiną

Klaipėdos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai jau atskleidė šeštadienį įvykdytą plėšimą, kurio dalyviai – 3 nepilnamečiai ir 1 pilnametystės sulaukęs vaikinas – pagrobė klaipėdiečio automobilį, sumušė patiklų vyriškį, iš dirbtuvių Klaipėdos rajone pavogė įrankius ir drąsiai važinėjosi pagrobta mašina be vairuotojo pažymėjimo.
Antrankiai
Antrankiai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Nukentėjęs 34 m. amžiaus vyriškis ketveriukę, sėdėjusią mašinoje „Renault Laguna“, sutiko prie vienos iš Klaipėdos mokyklų, kur cigaretės paprašęs jaunuolis, matyt, įkvėpė aukai pasitikėjimą ir buvo paprašytas nuvažiuoti į Klemiškės kaimą Klaipėdos rajone ir parvairuoti iš ten kitą automobilį „Fiat Marea“ į Klaipėdą. Į kelionę buvo pasiimta ir nukentėjusiojo draugė.

Parvažiavę į miestą, visi 6 įvykio dalyviai nuvyko į Marių g., kurioje 2 jaunuoliai nusivedė vyriškį neva parūkyti į apleistą bunkerį, ten jį sumušė, likusią prie mašinų moterį pargriovė, o paskui, palikę porelę, nurūko abiem automobiliais.

Turėję dirbtuvių Klemiškėje raktus, jaunuoliai sugrįžo į jas, pavogė įvairių įrankių ir pasuko į Dituvą. Ten peržiūrėjo moters rankinės, likusios vienoje iš mašinų, turinį, pasiėmė, ką rado piniginėje, rankinę išmetė į šiukšlių konteinerį, o visa, kas jiems nebuvo reikalinga, pabandė sudeginti.

Pareigūnai pirmadienį įtariamuosius sulaikė. Jie visi buvo uždaryti į areštinę. 3 įtariamieji po apklausų iš areštinės išleisti, o vienam, anksčiau teistam, skirta kardomoji priemonė – 15 parų areštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius