Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos apylinkės teismo darbuotojus šiurpino peiliu ginkluotas vyras

Policija praneša sulaikiusi Klaipėdos apylinkės teismą ant kojų sukėlusį vyrą. Pareigūnams teko jį nuginkluoti. Agresyvus vyras švaistėsi peiliu.
Sulaikytas Klaipėdos apylinkės teismą šiurpins vyras
Sulaikytas Klaipėdos apylinkės teismą šiurpins vyras / Policijos nuotr.

Darbo savaitę Klaipėdos apylinkės teismo darbuotojai pradėjo su gera adrenalino doze. Pirmadienį priešpiet į pastatą užsuko įtartinas vyras. Jis koridoriuje kaip niekur nieko užsirūkė. Darbuotojai pastebėjo, kad iš juodo vyro segtuvo kyšo peilis. Juos apsiginklavęs atėjūnas garsiai keikėsi.

Klaipėdos policijos nuotr. /Peilis
Klaipėdos policijos nuotr. /Peilis

Tokio vyro elgesio įbauginti teismo darbuotojai  iškvietė policijos pareigūnus, o šie nuginklavo neramų teismo lankytoją ir už viešosios tvarkos pažeidimą pristatė į Klaipėdos miesto pirmąjį policijos komisariatą.

Komisariate nustatyta vyriškio asmenybė. Paaiškėjo, kad po teismo pastatą apsiginklavęs peiliu siautėjo 55-erių Linas Mileška, pagarsėjęs po unikalaus gintaro luito – Saulės akmens  - vagystės. Daugiau kaip 3,5 kg sveriantį gintaro gabalą Linas Mileška kartu su savo netikru broliu iš Palangos gintaro muziejaus pavogė prieš 12 metų. Policijai juodu įkliuvo susigundę žadėta premija už grąžintą gintarą. 

Savo elgesio teisme jis paaiškint negalėjo. Specialiųjų priemonių, sulaikant minėtą vyrą, policijos pareigūnams panaudoti neteko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius