Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klubo „Pelėda“ uždarymo vakarėlyje apsilankė policija ir sulaikė 10 jaunuolių

Paskutiniame vakarėlyje jaunimo pamėgtame klube "Pelėda" sudalyvavo ir Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai. Birželio 22 d. Vilniuje, V. Mykolaičio-Putino g., naktiniame klube, vyko įspūdingas vakarėlis ‒ nusidriekusi eilė prie įėjimo durų nemažėjo iki ryto.
Sulaikyti narkotikai
Sulaikyti narkotikai / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Policijos pareigūnams šiame naktiniame klube darbo netrūko: sulaikyta 10 jaunuolių, kurių amžius nuo devyniolikos iki dvidešimt penkerių metų.

Sulaikytųjų gyvenamosios patalpose atliktos kratos, pradėta 3 ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.), 2 ikiteisminiai tyrimai ‒ dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.). Visi jie uždaryti į areštinę.

Paryčiais vienoje iš patalpų, pareigūnams atliekant kratas, į duris pasibeldė netikėti svečiai, kurie sukėlė įtarimų, todėl buvo sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą.

Pareigūnų intuicija neapvylė – atlikus sulaikytųjų, kurie teigė grįžę iš minimo naktinio klubo, kratas pas juos rastos galimai narkotinės medžiagos.

Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai aptiko ir paėmė, įtariama, narkotinių medžiagų: 214 įvairių spalvų tablečių, 70 polietileninių maišelių su geltona kristaline medžiaga, 25 polietileninius maišelius su įvairių spalvų milteliais, 2 polietileninius maišelius su augalinės kilmės medžiaga bei vazoną su augalu, turinčiu specifinį kvapą, 2 205 eurus, 3 elektronines svarstykles, 2 malūnėlius-smulkintuvus, 3 „bongus“ – rūkymo prietaisus, 4 mobiliojo ryšio telefonus, planšetinį ir stacionarų kompiuterius, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius