Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrabandiniai rūkalai buvo slepiami vandens šildytuvuose

Atlikę kratą vienos UAB patalpose Vilkaviškyje pasieniečiai aptiko beveik 3 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių. Jos buvo paslėptos elektriniuose vandens šildytuvuose.
Vilkaviškyje pasieniečiai aptiko elektriniuose vandens šildytuvuose paslėptas kontrabandines cigaretes
Vilkaviškyje pasieniečiai aptiko elektriniuose vandens šildytuvuose paslėptas kontrabandines cigaretes / VSAT nuotr.

Sekmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pagėgių rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus bei Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai atliko kratą Vilkaviškyje, vienos UAB gamybinėse ir pagalbinėse patalpose bei jos teritorijoje. Turėta žinių, kad čia gali būti slepiamos kontrabandinės cigaretės.

Gamybinėse patalpose pasieniečiai rado supakuotus elektrinius vandens šildytuvus. Patikrinę šiuos prietaisus VSAT pareigūnai aptiko, kad juose yra slepiami rūkalai. Iš šildytuvų pasieniečiai iš viso ištraukė 2920 pakelių cigarečių „Golden Gate Blue“, „Golden Gate Red“, „Nine Nine 99“, „Minsk Super Slim 5“, „New Line“ ir „NZ Gold Super Slim“. Rūkalai buvo be banderolių. Panašu, kad supakuoti šildytuvai buvo parengti išvežimui.

VSAT Pagėgių rinktinėje dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pradėtas ikiteisminis tyrimas. Cigaretės saugomos Kudirkos Naumiesčio užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius