Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovo 8-ąją iš namų išėjusi ir dingusi kaunietė atsirado

Kovo 8-ąją 48-erių metų kaunietė Laura K. kartu su artimaisiais namuose šventė Tarptautinę moters dieną. Staiga, dar net nesutemus, moteris pareiškė, kad eina prigulti ir tiesiog dingo. Vienas asmuo matė ją išeinančią iš buto. Kauno apskrities policija paskelbė dingusiosios paiešką. Kovo 12-ąją pranešta, kad moteris atsirado.
Moters dienos proga pareigūnai moterims dovanojo gėles
Kauno policija sėkmingai užbaigė kovo 8-ąją dingusios moters paiešką. / Kauno apskrities VPK nuotr.

Atnaujinta kovo 13 d. Artimieji 15min trečiadienį pranešė, kad ieškota moteris atsirado, ji gyva ir sveika. Žinią apie sėkmingai pasibaigusią paiešką kiek vėliau tą pačią dieną patvirtino ir Kauno apskrities policija.

Pradžia. „Kovo 8-ąją apie 17 val. Laura išėjo iš namų niekam nieko nepasakiusi. Teigė, kad eina numigti, tačiau vienas žmogus matė, kaip ji užsidėjo ilgą striukę ir išėjo pro duris. Tokiam ilgam laikui ji niekad nebuvo pradingusi. Apskambinome visus giminaičius ir draugus. Kreiptasi ir į policiją. Neįsivaizduojame, kas nutiko. Gal kur klaidžioje miške pasiklydusi“, – teigė į 15min redakciją besikreipusi dingusiosios kaimynė.

Pasak jos, kovo mėnesį 49-ąjį gimtadienį švenčianti L.K. turi du pilnamečius vaikus – dukrą ir sūnų. Jie gyveno greta. Moteris niekur nedirbo.

„Ji be proto vaikus myli. Kai dingo, dar šviesu buvo. Gal kas matė, važiavo pro šalį ir vaizdo registratoriais užfiksavo, bent kuria kryptimi Laura patraukė išėjusi iš 174-ojo daugiabučio Raudondvario plente. Tik pirmadienį tirti šį įvykį perėmė kriminalistai. Nekruta niekas į priekį, lėtai labai“, – piktinosi dingusiosios kaimynė.

Antradienį popiet Kauno apskrities policija paskelbė viešą paiešką ir pranešė, kad Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai ieško 1972 metais gimusios Lauros K., kuri kovo 8 d. apie 16.30 val. išėjo iš namų, esančių Kauno Raudondvario pl., ir iki šiol nesugrįžo.

Moters požymiai: apie 162 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo. Vilkėjo ilgą juodą paltą, avėjo ilgus pilkus batus.

Asmenis, ką nors žinančius apie dingusiosios Lauros K. buvimo vietą, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK tel. 8 37 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius