Sportas gyvai

Krata Šilutėje, pasala Klaipėdoje: kokainas ir karfentanilis – pareigūnų rankose

Dar vienas pareigūnų smūgis narkotinių medžiagų platintojams ir pirkėjams, rutiniškai pranešimą spaudai pavadino ketvirtadienį apie kokainą, karfentanilį, kanapes ir kratas pasakojantys Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai.

2023 m. liepos 13 d. Tauragės apskrities VPK Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai gavę informacijos, kad Šilalės rajono gyventojas, gim. 1982 m., galimai augina augalinės kilmės narkotines medžiagas, atliko kratas jo gyvenamosiose ir negyvenamosiose patalpose.

Kratų metu, ūkiniame pastate, pareigūnai aptiko įrengtas patalpas su specialiai sumontuota įranga skirta kanapėms auginti bei didelį kiekį auginamų kanapių.

Sulaikytų narkotikų vertė „gatvės kainomis“ galėtų siekti apie 150 tūkst. eurų.

Šilutėje, 2023 m. liepos 19 d. apie 18.00 val., užfiksuotas vyriškis, gim. 1997 m., galimai pardavęs narkotines ir psichotropines medžiagas – kokainą pas jį atvykusiems dviem asmenims. Pareigūnai nedelsiant atliko kratas kvaišalus platinusio vyro namuose. Čia pareigūnai rado ir išėmė narkotinę medžiagą – kokainą.

2023 m. liepos 20 d. policijos pareigūnai pasalą surengė Klaipėdos mieste. Apie 16.30 val. autobusų stotelėje buvo sulaikyti vyriškiai (gim. 1996 m. ir gim. 1992 m.), kurie su savimi turėjo apie 400 g narkotinių medžiagų.

Įtariama, kad tai narkotinė medžiaga – karfentanilis viena iš stipriausią poveikį turinčių narkotinių medžiagų.

2023 m. liepos 27 d. pareigūnai turėdami informacijos, kad transporto priemonėmis gali būti gabenamos narkotinės medžiagos, leidosi į šių transporto priemonių paieškas. Apžiūros metu, viename iš automobilių, aptiktas didelis kiekis galimai narkotinės medžiagos – kokaino.

Sulaikytų narkotikų vertė „gatvės kainomis“ galėtų siekti apie 150 tūkst. eurų.

  • Siekdami kovoti su šia nusikalstama veika, pareigūnai kreipiasi į gyventojus, prašydami informuoti policiją apie jiems žinomus neteisėtus disponavimo narkotinėmis medžiagomis atvejus ir kartu siekti sumažinti šią visuomenės problemą.
  • Apie jums žinomas panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas galite pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Tauragės VPK skiria didelį dėmesį nusikalstamų veikų, susijusių su narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu, užkardymu visoje aptarnaujamojoje teritorijoje. Prie šių nusikalstamų veikų užkardymo aktyviai prisijungia ir pilietiški žmonės. Dažnai žmonių pateikta informacija apie narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimą – pasitvirtina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius