Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kraupi avarija Vilniuje: vyriškis buvo suspaustas tarp dviejų automobilių

Vilniuje penktadienio vakarą per kraupią avariją sunkiai nukentėjo vyriškis. Jis buvo suspaustas tarp dviejų automobilių, medikai bando išsaugoti vyro kojas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešimą apie avariją Ozo g. (netoli prekybos centro „Ozas“) Vilniaus pareigūnai gavo apie 22.16 val. Policijai buvo pranešta, kad automobilis partrenkė pėsčiąjį.

Tačiau įvykio vietoje paaiškėjo, kad situacija sudėtingesnė. Pirminiais duomenimis, Ozo g. automobiliui „Mercedes Benz“ į galą atsitrenkė kitas automobilis. Kadangi žmonės per avariją nenukentėjo, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaracijas. Sutvarkius dokumentus, įvykio kaltininkas nuvažiavo, o „Mercedes Benz“ vairuotojas dar liko susitvarkyti apdaužytos bagažinės.

Tuo metu į trečioje eismo juostoje stovėjusį „Mercedes Benz“ rėžėsi iš galo atvažiavęs automobilis „Rover“. Bagažinę tvarkęs vyras buvo suspaustas tarp dviejų automobilių. O jau po kelių akimirkų „Mercedes Benz“ nuo galingo smūgio nuskriejęs per sankryžą sustojo už keliasdešimties metrų.

Per avariją buvo smarkiai sužalotas bagažinę tvarkęs „Mercedes Benz“ vairuotojas (gim. 1968 m.). Dar įvykio vietoje medikai vyriškiui konstatavo atvirus abiejų kojų kaulų lūžius. Vyras nuvežtas į ligoninę, gydytojai bando išsaugoti jo kojas.

Automobilio „Rover“, atsitrenkusio į stovintį „Mercedes Benz“, vairuotojas važiavo su vaiku, kuris per avariją smarkiai išsigando. Vyras, pasakęs, kad tik nuves vaiką namo ir grįš atgal, iš avarijos vietos nuėjo ir atgal nebegrįžo.

Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir bando nustatyti tikslias avarijos aplinkybes. Pasak pareigūnų, automobilio „Rover“ vairuotojas gali būti baudžiamas ne tik už pasišalinimą iš įvykio vietos, bet ir už sužaloto žmogaus palikimą sveikatai ir gyvybei pavojingoje būsenoje be pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius