Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 09 05 /11:10

Kraupią avariją prie Druskininkų sukėlė „Audi“ vairuotojas, 3 nukentėjusieji – reanimacijoje

Aiškėja didžiosios sekmadienio avarijos kelyje Leipalingis–Lazdijai–Kalvarija aplinkybės ir pasekmės. Reanimacijoje atsidūrė ne tik pats įtariamasis kaktomušos kaltininkas, bet ir keli niekuo dėti kito automobilio keleiviai. Beje, „Audi“ vairuotojas daugiau nei prieš metus apskritai yra praradęs teisę vairuoti automobilius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Kaip išvakarėse jau skelbė 15min, sekmadienį, rugsėjo 4 d., 14.20 val., Druskininkų savivaldybėje, kelyje Leipalingis–Lazdijai–Kalvarija, įvyko didelė avarija.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, dėl jos kaltas 27 m. vyras, kuris vairuodamas automobilį „Audi 100“ (C4), lenkdamas priešais važiavusį automobilį „VW Multivan“, vairuojamą 37 m. vyro, susidūrė su priešpriešine eismo juosta važiavusiu automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo 46 m. moteris. Eismo įvykio metu sunkiai sužaloti 3 žmonės – „VW Passat“ keleiviai, 78 m. moteris ir 76 m. vyras, bei pats 1989 m. gimęs „Audi“ vairuotojas.

Visi trys sužeistieji paguldyti į ligoninės reanimacijos skyrių.

Pradinę informaciją apie šį įvykį pirmadienį paviešino ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovai.

Į nelaimės vietą atvykę gelbėtojai iš „VW Passat“ išlaisvino prispaustą moterį (g. 1970 m.), o kartu važiavusiam priekyje sėdėjusiam vyrui buvo sumušta krūtinė.

Ant galinės sėdynės važiavę senolė (g. 1936 m.) ir senolis (g. 1940 m.) buvo užblokuoti ir negalėjo išlipti iš automobilio. Iš „Audi C4“ išlaisvintas prispaustas vyras (g. 1989 m.), kartu važiavę vaikinas (g. 1993 m.) ir mergina (g. 1996 m.) patyrė traumas. Visi septyni nukentėjusieji perduoti medikams ir išvežti į Druskininkų ligoninę. Po medikų apžiūros keli nukentėjusieji išleisti gydytis į namus.

Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pirmadienį papildomai informuoja, kad „Audi“ vairuotojas teisę vairuoti praradęs 2015 m. liepos 4 d.

Abiejų vairuotojų blaivumui nustatyti paimti kraujo mėginiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius