Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 05 /2016 09 06

Kruvinas konfliktas Pravieniškėse: operacinėje atsidūrė padurtas nuteistasis

Sekmadienį Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje įvyko konfliktas, pasibaigęs ant operacinės stalo. Vienam nuteistajam aštriu daiktu smogta į krūtinę.
Pravieniškių pataisos namai
Pravieniškių pataisos namai/ Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip 15min informavo skaitytojas Rimas, rugsėjo 4 d. iš Pravieniškių į Kauno klinikas buvo pristatytas ir operuotas nuteistasis. Jo krūtinėje žiojėjo durtinė žaizda.

„Kiek yra žinoma, vyras buvo padurtas aiškinantis santykius tarp nuteistųjų. Jam – apie 35-40 metų. Kalėjo už narkotikų prekybą“, – 15min teigė skaitytojas.

Tiek Kalėjimų departamentas, tiek Kauno klinikos šį faktą patvirtino.

„Informuojame, kad dėl šio atvejo yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. Visais su šia byla susijusiais klausimais prašome kreiptis į tyrimą kontroliuojantį prokurorą“, – teigė Tomas Čepelevskis, Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teisingumo ministerijos Bendrojo skyriaus vyriausiasis specialistas.

Pasak Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vadovės Austės Aleksandravičiūtės-Šviažienės, iš Pravieniškių pristatytas pacientas išties buvo operuotas. Operacija praėjo sėkmingai. Šiuo metu nuteistasis guli ne intensyvios terapijos, o bendrajame skyriuje. Jo būklė, pasak gydymo įstaigos atstovės, yra stabili.

15.25 val. Kaip kitą dieną, antradienį, informavo Generalinės prokuratūros spaudos atstovė Erika Bogusevičiūtė, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Įtariamųjų šiuo metu dar nėra nustatyta. Pats nukentėjusysis tikino susižalojęs pats.

„Konflikto nebuvo. Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai pastebėjo, jog 49-rių metų nuteistajam sužalota kakta. Ėmė aiškintis aplinkybes“, – teigė E.Bogusevičiūtė.

"Pranešk naujieną"
arba
* privalomi laukai
** vienas iš laukų yra privalomas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius