Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kupiškėnų planus Kėdainiuose įsigyti šuniuką sujaukė keturių automobilių avarija Panevėžyje

Penktadienio popietę Panevėžyje susidūrė net keturi automobiliai. Avarija įvyko vienai transporto priemonei sustojus prie perėjos praleisti pėsčiųjų. Incidento metu žmonės nenukentėjo.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Avariją J.Basanavičiaus gatvėje sukėlė automobilio „Honda“ vairuotojas. Jaunuolis tikino, kad nepastebėjo prie perėjos staiga sustojusių automobilių ir į juos trenkėsi.

Pirmiausia „Honda“ rėžėsi į „Volkswagen“. Šis po smūgio dar kliudė „Mazda“ ir išlėkęs į priešpriešinio eismo juostą susidūrė su „Renault“.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

„Renault“ automobiliu važiavo du suaugusieji ir du vaikai. Vos ketverių metų mergaitė sėdėjo specialioje kėdutėje ir per avariją nenukentėjo, tik išsigando. Išsiskleidusios oro pagalvės nuo sužalojimų apsaugojo ir priekyje sėdėjusius asmenis.

„Važiavome į Kėdainius. Planavome pirkti prancūzų buldogą. Teks važiuoti iš naujo. Svarbiausia, kad nenukentėjo vaikai. Aišku, gaila automobilio. Vos prieš kelias savaites jam buvo pratęsta techninė apžiūra. Dabar jau reikės jį išmesti“, – sakė „Renault“ vairuotojas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Bene mažiausiai apgadintas avariją sukėlusio vairuotojo automobilis „Honda“. Smūgio metu jo transporto priemonės priekinė dalis buvo apdaužyta minimaliai. Nors „Honda“ rėžėsi į „Volkswagen“ kablį, tačiau nuo smūgio jis tiesiog sulinko.

Avarijos kaltininkas, paklaustas ar jo automobilis apdraustas, patikino, kad šiandien yra paskutinė diena, kai draudimas galioja. Vėliau vaikinas teigė, kad dėtuvėje surado ir metus galiojantį polisą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Avarijos vietoje teko pasidarbuoti ir ugniagesiams. Jie nuo kelio šlavė duženas ir išsiliejusią alyvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius