Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kupiškio rajone nuo šlaito nuskriejo ruso vairuojamas vilkikas

Pirmadienio naktį, apie 4 val. Kupiškio rajone kelio atitvarus išlaužė ir nuo šlaito nuvažiavo vilkikas. Vairuotojas atsipirko nedideliais sužeidimais.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Vairuotojas pasakojo, kad šioje atkarpoje kelias buvo slidus ir vilkikas staiga tapo nevaldomas. Panevėžio link važiavusi transporto priemonė netrukus nulėkė nuo kelio, vertėsi ir nugarmėjo žemyn.

Versija, kad vairuotojas galėjo užmigti prie vairo atmesta, mat rusas laikėsi darbo ir poilsio režimo. Vairuotojas miegojo Kupiškyje, o pabudęs ir nuvažiavęs apie 15 kilometrų patyrė avariją. Pirminiais duomenimis, vilkiką vairavęs rusas buvo blaivus.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Per avariją vairuotojas rimčiau nenukentėjo. Ugniagesiams gelbėtojams ir techninės pagalbos darbuotojams teko spręsti nelengvą galvosūkį, kaip nuo šlaito nugarmėjusį vilkiką ištraukti ant kelio. Pirmiausia vilkikas atverstas. Vėliau jį buvo bandoma ištempti.

Dėl šios vilikiko gelbėjimo operacijos policijos pareigūnams teko stabdyti eismą. Apie 16 val. avarijos vietoje nusidriekė spūstys. Skubantys vairuotojai uždarytą atkarpą bandė apvažiuoti per Palėvenės gyvenvietę, aplinkiniais žvyrkeliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius