Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 14 /15:49

Kuršėnuose iš močiutės rankų 2200 eurų išplėšęs vyras suimtas trims mėnesiams

Šiaulių apylinkės teisme močiutę apiplėšęs 24-erių kuršėniškis P.U. sulaikytas trims mėnesiams. Jis sekė močiutę nuo pat banko skyriaus, kuriame ji pakeitė litus į eurus. Iš močiutės pagrobti 2200 eurų Plėšikas jau šešis kartus teistas.
Trims mėnesiams suimtas močiutę apiplėšęs kuršėniškis
Trims mėnesiams suimtas močiutę apiplėšęs kuršėniškis / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Šiaulių apylinkės teismas tenkino prokurorės prašymą ir močiutę apiplėšusį vyrą leido suimti trims mėnesiams. 

Prie moters prisiartinęs jaunuolis iš jos rankų ištraukė rankinę, kurioje buvo 2200 eurų, mobiliojo ryšio telefonas, asmens dokumentai.

Plėšikai sekė močiutę, kuri banke išsikeitė 2200 eurų. Tiesiog gatvėje vyrai išplėšė iš rankų močiutės rankinę. Pagrobė pinigus ir dokumentus.

Šiaulių rajono policijos pareigūnai, pasitelkdami stebėjimo kameras ir turimą informaciją apie nusikalsti linkusius asmenis, nustatė, jog 24-erių metų P.U., padedamas vieno savo sėbro, banko skyriuje iš tiesų stebėjo valiutą keičiančią močiutę.

Vėliau jie sekė močiutę, kuri banke išsikeitė 2200 eurų. Tiesiog gatvėje plėšikai išplėšė iš rankų močiutės rankinę. Pagrobė pinigus ir dokumentus.

Policija praneša, kad jau po trijų valandų kriminalistai sulaikė ir uždarė į areštinę vieną įtariamųjų – kuršėniškį P.U.

Vienas plėšikų stovėjo interesantų eilėje, kitas – sėdėjo, tačiau abu akių nenuleido nuo senolės. Po keleto valandų Šiaulių rajone, Drąsučių kaime,pareigūnai pas P.U. rado 420 eurų. Kur kiti pinigai, aiškinasi tyrėjai.

Kadangi buvo įtarimų, kad nusikaltimą sulaikytasis padarė su bendrininkais, pareigūnai tęsė jų paiešką ir sausio 13-osiosios popietę sulaikė ne kartą už nusikaltstamas veikas teistą 23 metų kuršėniškį R.L., kuris banko vaizdo kamerų buvo užfiksuotas kartu P.U.

R.L. buvo sulaikytas savo namuose. Durų atverti kriminalistams jis neketino, tad į pagalbą teko kviestis ugniagesius ir prašyti jų laužti duris. Tik supratę, kad susitikimo su policijos pareigūnais išvengti nepavyks, buto gyventojai patys atvėrė duris.Ieškomas R.L. gulėjo lovoje.

Taip pat sulaikytas juos automobiliu vežiojęs 21-nerių metų A.S. Pastarąjį Kuršėnuose sustabdė ir sulaikė Šiaulių apskrities policijos patruliai, turėję informacijos, kokiu automobiliu jis gali važinėti.

Septynis kartus teistas ir niekur nedirbantis R.L. sulaikytas trims menesiams, o A.S. tyrimo procesą stebės laisvėje.

Yra duomenų, kad šis jaunuolis, netrukus po nusikaltimo, su dviem vaikinais ir mergina lankėsi Šiaulių prekybos ir pramogų centre ir čia leido pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius