Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvaišalus vežę vairuotoja ir keleivis kelionę baigė Klaipėdos areštinėje

Praėjusį savaitgalį Klaipėdos policijoje pradėti keli ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.
Policijos pareigūnai pas vairuotoją ir keleivę aptiko narkotikų.
Policijos pareigūnai pas vairuotoją ir keleivę aptiko narkotikų. / Klaipėdos VPK nuotr.

Šeštadienio vakarą, apie 20:30 val., gavus pranešimą dėl vairavimo galimai apsvaigus, Klaipėdos rajone, Dituvoje, degalinėje, sustabdytas automobilis „Audi A4“, kurį vairavo 42-ejų moteris. Pas automobilio vairuotoją, piniginėje, buvo rastas folijos lankstinukas, kuriame – galimai narkotinė medžiaga: rusvos spalvos milteliai. Kitoje moters piniginėje buvo rasti keturi folijos lankstinukai, kuriuose taip pat buvo rusvi milteliai, galimai kvaišalai. Vairuotoja sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Du folijos lankstinukus su įtartinais milteliais turėjo ir 35-erių šio automobilio keleivis. Jis irgi pakliuvo areštinėn už galimą tokią pačią nusikalstamą veiką.

Ankstų šeštadienio rytą, apie 5:30 val., patrulių ekipažas dėl muštynių bare į Klaipėdos apskr. VPK atvesdino 19-metį vaikiną. Operatyvaus valdymo skyriaus patalpose atliekant jo asmens apžiūrą, jaunuolio piniginėje buvo surastas iš penkių eurų banknoto padarytas lankstinukas, kuriame – gelsvos spalvos milteliai, įtariama, narkotinė medžiaga. Devyniolikmetis sulaikytas ir uždarytas į areštinę už kitą nusikalstamą veiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius