Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laivų kapinėse nuskendusio žvejo drama: pavyko rasti tik kuprinę – vyro mariose dar ieškoma

Smiltynėje sekmadienį nuskendo 47 metų klaipėdietis. Skenduolio paieška Kuršių mariose tęsiama.
Smiltynėje kone kiekvieną vasarą kyla gaisrai.
Kuršių marios, Smiltynė / „15min“ nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) antradienį informavo, kad toliau buvo vykdoma, kaip manoma, sekmadienį Kuršių mariose nuskendusio vyro paieška.

15min jau pasakojo, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį Klaipėdoje į pareigūnus kreipėsi 61-erių vyras. Jis pranešė, kad sekmadienio vakarą apie 21 val. 45 min. Smiltynėje esančiose laivų kapinėse po žvejybos, einant laivu, į vandenį įkrito jo 47-erių žentas.

Savaitgalio pabaigos misiją ugniagesiai gelbėtojai suvestinėje apibendrino taip: gavus pranešimą, kad Smiltynėje, prie laivų kapinių, į vandenį įkrito žmogus, atvykę pareigūnai atliko žvalgybą nuo kranto ir prie nuskendusio laivo. Deja, skenduolis nerastas. Tiesa, aptiktas svarbus čia nutikusios nelaimės įrodymas: panaudojus kobinį, iš vandens ištraukta kuprinė, priklausanti būtent dingusiam asmeniui.

Kitą rytą po nelaimės narai marių vandenyje intensyviai darbavosi maždaug penkias valandas, tačiau bergždžiai.

Naujausiais PAGD atstovų skelbimais duomenimis, skenduolio paieška Kuršių mariose prie laivų kapinių Smiltynėje buvo tęsiama ir kitą dieną. Narai vandenyje intensyviai darbavosi maždaug penkias valandas (nuo
10.30 val. iki 15.30 val.).

Maža to, panaudojus valtį atlikta žvalgyba nuo jachtų klubo iki laivų kapinių vietos, taip pat marių teritorija išžvalgyta iš išorės. Reziumė kol kas tas pats: skenduolis nerastas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius