Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leisdamasis nuo Šeškinės kalno Vilniuje, vairuotojas prarado sąmonę: autobusas kelkraštyje

Nemažai keleivių vežęs sostinės maršrutinis autobusas keliolika sekundžių buvo nevaldomas. Laimingo atsitiktinumo dėka Šeškinės kalno papėdėje jis nesusidūrė su priešpriešiais važiuojančiu transportu ir nesuvažinėjo pėsčiųjų. Išlaužęs atitvarus, MAN netrukus sustojoje gretimoje gatvelėje. Keleiviai atsipirko išgąsčiu, o vairuotojas greitai atgavo sąmonę.
Autobuso avarija Šeškinės kalno papėdėje Vilniuje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienį 16.44 val. Vilniuje, važiuojant nuo Šeškinės kalno, nuo kelio nuvažiavo maršrutinis autobusas.

Keleiviai nenukentėjo, vairuotojas be sąmonės (galimai pasidarė bloga). Medikai vairuotojui suteikia pagalbą, operatyviai pranešė Policijos departamento atstovai. Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai.

Su 15min redakcija iškart susisiekė šio eismo incidento liudininkas.

Skaitytojo nuotr./Vilniuje nuo kelio nuvažiavo autobusas
Skaitytojo nuotr./Vilniuje nuo kelio nuvažiavo autobusas

„Vairuotojas prarado sąmonę ar užmigo – nesuprasi. Tad besileisdamas išvažiavo į priešingą kelio pusę, per atitvarus, ir sustojo, kaip matosi nuotraukose. Paskui, už poros minučių, vairuotojas atsigavo. Jis tikino, kad nieko neprisimena.

Visi keleiviai sveiki. Nebuvo stipraus smūgio. Truputį tik kelios močiutės supanikavo. Pasisekė, kad priešpriešine juosta nebuvo atvažiuojančių mašinų, ir medis šalia per metrą praėjo. O paskui autobusas tarsi savaime sustojo“, – įspūdžiais dalijosi transporto priemonės salone tarp kitų keleivių buvęs vaikinas.

Iš toliau atrodo, kad autobusas, nulėkęs nuo magistralinės Ukmergės gatvės, atsidūrė griovyje. Tačiau iš tiesų už gatvės kelkraščio, lygiagrečiai, driekiasi nedidelė gatvelė – privažiavimas prie kelių pastatų. Būtent šiame keliuke transporto priemonė ir sustojo.

Liudininko Povilo pasakojimas skamba taip: „Važiavo nuo Šeškinės kalno žemyn iki Saltoniškių sankryžos ir turėjo paskui rikiuotis į kairę, bet nesirikiavo ir jau supratome, kad kažkas ne taip, kai vos neįsirėžė į kitą mašiną ir paskui dar į priešpriešinę išvažiavo, kol galiausiai sustabdė atitvarai tą autobusą.“

Į avariją pateko 5-ojo maršruto autobusas, vežantis keleivius iš Pašilaičių į Šiaurės miestelį (Žirmūnus).

Eismo incidento padariniai buvo likviduoti, galima sakyti, žaibiškai. Autobusas buvo apgadintas, tačiau iš vežėjų įmonės atvykęs vairuotojas galėjo juo išvažiuoti į parką. Tuo metu keleiviai išsiskirstė ir netrukus galėjo pratęsti kelionę kitu to paties maršruto autobusu iš stotelės „Saltoniškės“ ar kitais autobusais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius