-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvis Didžiojoje Britanijoje nuteistas dėl netyčinio paauglio nužudymo

Didžiosios Britanijos Vusterio teismas nuteisė lietuvį Andrejų Mackevičių dėl netyčinio paauglio nužudymo, antradienį pranešė naujienų portalas herefordtimes.com.
Anglijos policija
Britų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

28-erių imigrantas iš Lietuvos pirmadienį buvo išteisintas dėl 17-mečio Dareno Loaderio žmogžudystės. A.Mackevičius taip pat buvo paskelbtas nekaltu dėl sunkaus Rebeccos Griffiths kūno sužalojimo, kai ši bandė ginti sumuštą paauglį.

Tačiau lietuvis buvo pripažintas kaltu dėl vaikino netyčinio nužudymo ir sunkaus kūno sužalojimo. Šį sprendimą teismas priėmė iš naujo peržiūrėjęs bylą.

Jis bus baudžiamas kartu su 25-erių Virūnu Kalašnikovu, kuris anksčiau buvo pripažintas kaltu dėl paauglio žmogžudystės ir sunkaus kūno sužalojimo.

Žiniasklaidoje skelbta, kad incidentas Hereforde įvyko, kai paauglių grupė gatvėje susidūrė su imigrantais, prieš tai gėrusiais degtinę su draugais.

Dvi grupės susirėmė, kai minėti du lietuviai atsiskyrė nuo draugo, bet išgirdę šūkaliojimus pamanė, kad draugai užpulti, ir grįžo.

Paaugliai, pasak prokuroro, pradėjo užgaulioti atbėgusius prie geležinkelio tunelio lietuvius. A.Mackevičiui buvo smogta, o V.Kalašnikovui pavyko pabėgti.

Vėliau, anot prokuroro, lietuviai grįžo keršyti, tačiau rado tik neblaivų D.Loaderį ir dvi merginas, kurie anksčiau atsiskyrė nuo draugų ir pasuko į geležinkelio tunelį. Ten paauglys ir buvo mirtinai sumuštas, o R.Griffiths sulaužyta ranka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius