-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvis Lenkijos pasieniečiams pasiūlė rekordinį kyšį – 5 tūkst. eurų

Lietuvos pilietis Lenkijos sienos apsaugos tarnybos pareigūnams pasiūlė įspūdingą kyšį, kad pastarieji nevykdytų savo pareigų. Vyras, kaip praneša Lenkijos pasieniečiai, buvo sustabdytas patikrinimui ir paaiškėjo, kad jis vežė narkotikus, o kartu vykęs keleivis buvo nuo jų apsvaigęs.
Lietuvis Lenkijoms pasieniečiams pasiūlė didžiulį kyšį
Lietuvis Lenkijoms pasieniečiams pasiūlė didžiulį kyšį / Podlaski OSG nuotr.

Plasko pasieniečiai sausio 3-ąją krašto kelyje sulaikė patikrai lengvąjį automobilį, kuriuo keliavo du Lietuvos piliečiai. Kadangi jie pareigūnams sukėlė įtarimų, lyg būtų apsvaigę, nuspręsta apieškoti automobilį.

Tarp vairuotojo daiktų buvo rasta suktinių su augalinės kilmės medžiagomis. Tada vairuotojas ėmė siūlyti pareigūnams nebetęsti savo veiksmų ir už tai ketino sumokėti 5 tūkst. eurų. Tačiau pasieniečiai nesutiko ir Lietuvos piliečiai buvo sulaikyti.

Narkotikų testai, kuriuos atliko iškviesti policijos pareigūnai, parodė, kad suktinėse yra marihuana. Policininkai taip pat patikrino, ar abu keliavę vyrai nėra apsvaigę nuo narkotikų. Paaiškėjo, kad apsvaigęs yra tik keleivis. Išsiblaivęs jis buvo išleistas.

Kaip rašo wyborcza.pl, tai tebuvo 8 gramai marihuanos, kurios vertė Lenkijoje – apie 300 zlotų (68,5 euro).

Augustavo rajono prokuratūra pateikė vairuotojui kaltinimus dėl bandymo papirkti pareigūnus ir marihuanos gabenimą. Sulaikytasis prisipažino dėl abiejų kaltinimų ir savanoriškai prisiėmė bausmę – vieneri metai laisvės atėmimo bausmę atidedant dvejiems metams, taip pat jis turės sumokėti 10 tūkst. zlotų (2,28 tūkst. eurų) baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius