-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos policininkais, išgelbėjusiais užspringusį kūdikį, žavisi pasaulis

Per pasaulio žiniasklaidą nuvilnijo žinia apie Lietuvos policininkus, žaibiškai reaguojančius į nelaimes ir ne tik nusikaltėlius gaudančius, bet galinčius išgelbėti užspringusį kūdikį.
Vilniaus kelių policininkai
Vilniaus kelių policininkai / Youtube.com stopkadras

„Greitai į situaciją sureagavę Lietuvos policijos pareigūnai išgelbėjo kūdikio gyvybę. Išgirdę desperatišką tėvo pagalbos šauksmą, jie skubiai nuvežė kūdikį į ligoninę“, – rašo 9news.com.

Paprastai policininkai erzina žmones, versdami juos laikytis įstatymų. Tačiau šį kartą pareigūnai gavo realią progą įrodyti, kad jų pareiga – saugoti ir padėti.

Jiems antrina carthrottle.com:         

„Didvyriai Lietuvos policininkai reagavo žaibiškai. Paprastai policininkai erzina žmones, versdami juos laikytis įstatymų. Tačiau šį kartą pareigūnai gavo realią progą įrodyti, kad jų pareiga – saugoti ir padėti. Pareigūnai šalia Vilniaus išgelbėjo 8 mėnesių kūdikį“.

Šeimai važiuojant Laurų gatve, automobilyje valgęs kūdikis užspringo, pradėjo dusti ir net mėlynuoti dėl deguonies trūkumo. Pareigūnai suprato turintys veikti žaibiškai – patys nuvežti 2014 m. balandžio mėnesį gimusį berniuką į artimiausią ligoninę – „Baltijos Amerikos Kliniką“ (Nemenčinės pl. 54a), o greitosios medicinos pagalbos brigadą iškviesti į šią įstaigą, kad pagalba būtų suteikta kuo greičiau.

„Greičiau greičiau, davaj varyk į ligoninę“, – šie kelių policijos pareigūno žodžiai dar ilgai skambės užspringusio vaiko tėvo, sėdėjusio priekinėje sėdynėje, ausyse.

Pareigūnai Nemenčinės plentu skriejo daugiau nei 130 km/val. ir padėjo išgelbėti kūdikį.

VIDEO: Kūdikio gelbėjimo operacija Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius