Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Likusiems be bilietų į Dua Lipa virtualus patrulis liepia nepamesti galvos: bus tų koncertų!

Tariamas bilietų perpardavinėjimas į Lietuvoje numatomą populiarios atlikėjos koncertą yra terpė ir galimoms sukčių apgaulėms, „Facebook“ paskyroje įspėja policijos virtualus patrulis (PVP).
Atvaizdas iš skelbimų portalo su siūlymais perpirkti bilietus.
Atvaizdas iš skelbimų portalo su siūlymais perpirkti bilietus. / Atvaizdas iš skelbimų portalo

„Nespėjote įsigyti bilietų į Dua Lipa koncertą“, – feisbuke klausia policijos atstovai ir iškart mėgina paguosti: „Nieko tokio, bus ateityje ir kitų koncertų.“

PVP „Facebook“ paskyroje teigiama, kad iš karto, vos staiga išpardavus visus bilietus, atsirado daugybė jau „negalinčių“ kitų metų birželio mėnesį dalyvauti koncerte ir elektroninėje erdvėje pasirodė skelbimai su siūlymais įsigyti minėto koncerto bilietus.

Virtualų policininką stebina, kad bilietai buvo išgraibstyti, o staiga neva randasi daugybė jau žinančių, kad kitą vasarą koncerte apsilankyti negalės.

„Norime įspėti, kad tokiomis situacijomis naudojasi ir sukčiai, kurie, gavę pinigus už tariamai parduodamus bilietus, dingsta arba atsiunčia suklastotą bilietą! Jau dabar nuo tokių sukčių nukentėjo ne vienas, o kiek dar bus tokių, kurie tik koncerto dieną sužinos, kad jų bilietas suklastotas, todėl būkite budrūs pirkdami bet kokius elektroninius bilietus ne iš oficialių prekybos puslapių“, – socialiniame tinkle ragina virtualusis policininkas.

Nukentėjusieji nuo sukčių raginami kuo greičiau apie tai pranešti policijai, naudojantis elektroninių paslaugų portalu www.epolicija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius