Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lodzės policija sulaikė girtą lietuvį be teisių ir su vogta „Honda“, lėkusį 112 km/val. greičiu

Lodzės policijos pareigūnai prieš kelias miesto gatvėse sulaikė visiškai girtą lietuvį, kuris neturėjo teisės vairuoti, bet lėkė 112 km/val. greičiu. Maža to, paaiškėjo, kad „Honda Accord“ yra vogta. Apie įvykį pranešė Lodzės vaivadijos policija.
Sulaikytas girtas lietuvis su vogta „Honda Accord“
Sulaikytas girtas lietuvis su vogta „Honda Accord“ / Lodzės policijos nuotr.

Įvykis užfiksuotas kovo 11-ąją, kai Lodzės kelių policijos pareigūnai sulaikė neblaivų lietuvį, kuris vairavo vogtą automobilį neturėdamas teisių. Šis vairuotojas pasižymėjo dar ir tuo, kad per miestą lėkė dvigubai viršydamas leistiną greitį – jis važiavo net 112 km/val. greičiu.

Būtent greitis ir tapo priežastimi, kodėl policijos pareigūnai atkreipė dėmesį į šį Vokietijoje registruotą automobilį. Be to, „Honda“ šonas buvo įlenktas, o veidrodėlis nulaužtas.

VIDEO: Lenkijos policija sulaikė girtą lietuvį su vogtu automobiliu

Mašiną vairavo 26-erių metų Lietuvos pilietis. Vos jam pravėrus automobilio langą pareigūnai užuodė stiprų alkoholio dvelksmą. Pasirodė, kad vairuotojo organizme buvo net 2 promilės alkoholio, jis neturėjo ir teisės vairuoti.

Policininkai patikrino ir automobilį bei sužinojo, kad mašina pavogta Vokietijoje. Vairuotojas atsidūrė policijos areštinėje, „Honda Accord“ saugomoje aikštelėje. Išblaivėjęs lietuvis išgirdo įtarimus, jam gresia iki 5 metų nelaisvės. Tyrimo medžiaga artimiausiu metu turėtų būti perduota Lietuvai.

Lodzės policijos nuotr./Sulaikytas girtas lietuvis su vogta „Honda Accord“
Lodzės policijos nuotr./Sulaikytas girtas lietuvis su vogta „Honda Accord“

Tai ne pirmas lietuvis, pastaruoju metu pasižymėjęs Lenkijoje. Prieš kelias policijos pareigūnai vaikėsi 21 metų lietuvį Svebodzino gatvėse, kuris vairavo „VW Caddy“. Nepaklusęs reikalavimui sustoto jaunuolis lėkė kirsdamas ištisines juostas ir net saugumo saleles.

VIDEO: Lietuvio gaudynės Lenkijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius