Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lygių teisių kontrolierė: mane apvogė moteris!

Už lygias visų visuomenės narių teises kasdien jau daug metų kovojanti Aušrinė Burneikienė neapsaugojo savęs pačios.
Aušrinė Burneikienė
Aušrinė Burneikienė / Redo Vilimo/BFL nuotr.
Temos: 1 Rankinė

„Labai graudu, kad visi mes linkę mokytis tik iš savų, o ne svetimų klaidų“, – sekmadienio popietę kalbėdama su 15min.lt, atsiduso A.Burneikienė.

Kontrolierė apmaudžiai neteko piniginės, kurioje buvo šiek tiek grynųjų, banko kortelė ir asmens tapatybės dokumentas. Nors A.Burneikienė vagystę pastebėjo iš karto, nuo mokėjimo kortelės vagis sugebėjo žaibiškai nuimti tūkstantį litų.

Kontrolierė sakė, kad nepaisydama savo profesijos, šiuo atveju gali kaltinti tik dailiosios lyties atstoves. „Tai padarė moteris! Paprasčiausia tuo metu aš buvau moteriškų drabužių parduotuvėje, ir tarp klientų nebuvo nė vieno vyro“, - paaiškino 47 metų vilnietė.

Kiekvienas mes esame šiek tiek išsižiojęs, sakė A.Burneikienė

Kai parduotuvėje sostinės Kalvarijų gatvėje prie kasų jai prireikė piniginės, paaiškėjo, kad rankinė prasegta, o piniginės viduje jau nebėra. „Kiekvienas mes esame šiek tiek išsižiojęs. Kitam gali patarti, kaip nereikia elgtis, o pats savęs neapsaugai. Negalima vaikščioti su atsegta rankine. Būtina stebėti, kad prie tavęs niekas nesiglaustytų, visada saugoti savo daiktus“, – iš karčios patirties patarinėjo A.Burneikienė.

Moteris pridūrė, kad dėl nuostolių stengiasi nesinervinti. „Kiekviena ta kapeika nelengvai ateina. Bet šeima man pasakė: nesigadink nervų, sveikata brangesnė! Stengiuosi šiuo patarimu ir vadovautis“, – optimizmo nepraranda lygių teisių kontrolierė A.Burneikienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius