Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 12 /14:19

Per masinę avariją Vilniaus rajone sužalota moteris, o kaltininkas papustė padus

Antradienio rytą Vilniaus rajone, važiuojant nuo Pilaitės link Sudervės, įvyko masinė avarija, jos metu susidūrė trys automobiliai. Tačiau įvykio dalyvių teigimu, avarijoje dalyvavo ir ketvirtoji transporto priemonė, sukėlusi avarinę situaciją lėmusią susidūrimą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo nuotr.
Temos: 1 Avarija Vilniuje

Kaip praneša Vilniaus apskrities policija, apie 7 val. 30 min., susidūrė 3 automobiliai: „Suzuki Swift“, vairuojama 1997 m. gimusios merginos, „Audi A6“, vairuojama 1993 m. gimusio vyro ir „Seat Leon“, prie kurio vairo sėdėjo 1984 m. gimusi moteris. Visi avarijos dalyviai buvo blaivūs.

Pirminiais duomenimis, avarijos metu sužeista moteris, gimusi 1968 m. Ji išvežta į ligoninę.

Po avarijos feisbuke pradėjo sklisti pagalbos prašymas. Avarijos dalyviai prakalbo apie tamsios spalvos automobilį, kuris sukėlė avarinę situaciją ir nuvažiavo.

Anot įvykio dalyvių, automobilis neatsakingai iš pagrindinio kelio suko į kairę. Atvažiuojantis vairuotojas bandė išvengti susidūrimo, tačiau trenkėsi į atvažiuojančius automobilius.

Policija pranešė, kad šios papasakotos aplinkybės jiems žinomos.

„Siekiame nustatyti vairuotoją, galbūt sukėlusį avarinę situaciją ir nuvažiavusį iš įvykio vietos. Dėl eismo įvykio, per kurį nukentėjo žmogus – vienu susidūrusių automobilių važiavusi keleivė – pradėtas ikiteisminis tyrimas, todėl šiuo metu išsamiau komentuoti įvykio negalėtume“, – praneša Vilniaus apskrities policijos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius