-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes“ nesuvaldęs panevėžietis išvertė tvorą ir užstrigo tarp namo ir medžio

Sekmadienio vakarą Panevėžyje, Tulpių ir Klaipėdos gatvių sankryžoje avariją sukėlė „Mercedes“ vairuotojas. Jis įlėkė į namo kiemą.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Ramų sekmadienio vakarą namuose leidę panevėžiečiai pašoko nuo stipraus garso. Į jų namo kiemą, esantį šalia Tulpių ir Klaipėdos gatvių sankryžos, įlėkė „Mercedes“. Automobilis perskriejo šaligatvį, išvertė tvorą ir įstrigo tarp medžio ir pastato.

Prie automobilio vairo sėdėjo blaivus panevėžietis. Jis turėjo teisę vairuoti. Pasak vaikino, jis iš Tulpių gatvės suko miesto centro link, tačiau nepasirinko saugaus greičio ir nesuvaldė savo automobilio.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarija Panevėžyje

Į avarijos vietą atskubėjo ne tik policija, bet ir greitoji medicinos pagalba. Paramedikai sutvarstė „Mercedes“ keleiviui ranką. Ją sužalojo dūžtančio automobilio stiklo šukės. Tačiau į ligoninę vaikinas vykti atsisakė.

Policijos pareigūnai „Mercedes“ vairuotojui surašė protokolą ir skyrė įspėjimą. Techninės pagalbos įmonės specialistui teko gerokai paplušėti, kad tarp medžio ir namo įstrigęs „Mercedes“ būtų kuo mažiau apgadintas jį iš ten traukiant.

Namo savininkui žalą atlygins kaltininko draudimas. „Mercedes“ vairuotojas, sudaužęs tėvui priklausantį automobilį, transporto priemonės remontu turės rūpintis pats.

Beje, namo gyventoja atskleidė, kad automobilis į jos kiemą įlekia jau nebe pirmą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius