Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mikniūnuose broliai varžėsi ir kuris girtesnis, ir kuris stipresnis: abu areštinėje

Dvi baudžiamąsias bylas iškėlusiems Pakruojo rajono policininkams į tarpusavio konfliktą įsivėlę broliai labai palengvino užduotį. Pareigūnams užteko užpildyti vieną pranešimo apie nusikaltimą formą, tuomet „copy-paste“ padaryti jo kopiją ir joje tik sukeisti brolių duomenis vietomis.
Bičiulių konfliktas
Asociatyvi iliustracija: bičiulių konfliktas / 123rf.com nuotr.

Tiesa, konflikto tyrėjams vis tiek teks pamatuoti, ar abu broliai nusipelnė vienodų bausmių, ar vieną iš jų teks pripažinti didesniu agresoriumi.

Liepos 22 d. 00.40 val. Pakruojo r., Mikniūnų k., kieme, neblaivus (2,41 prom.) vyras (gim. 1979 m.) sumušė neblaivų (2,17 prom.) brolį (gim. 1987 m.). Nukentėjusysis po medikų apžiūros gydosi ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pirmadienį praneša Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupė.

Liepos 22 d. 00.40 val. Pakruojo r., Mikniūnų k., kieme, neblaivus (2,17 prom.) vyras (gim. 1987 m.) sumušė neblaivų (2,41 prom.) brolį (gim. 1979 m.). Nukentėjusysis po medikų apžiūros gydosi ambulatoriškai.

Įtariamasis irgi uždarytas į areštinę.

15min iliustracija/Pakruojo rajono policijos komisariate atliekami du atskiri, bet faktiškai identiški ikiteisminiai tyrimai pagal Baudžiamojo kodekso 140-ąjį straipsnį dėl fizinio skausmo sukėlimo.
15min iliustracija/Pakruojo rajono policijos komisariate atliekami du atskiri, bet faktiškai identiški ikiteisminiai tyrimai pagal Baudžiamojo kodekso 140-ąjį straipsnį dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Pakruojo rajono policijos komisariate atliekami du atskiri, bet faktiškai identiški ikiteisminiai tyrimai pagal Baudžiamojo kodekso 140-ąjį straipsnį dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius