Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miškavežio vairuotojo drama kelyje Klaipėdos link: prieš mirtį įstengė saugiai sustoti

53 metų vyriškį, sėdėjusį prie miškavežio vairo, kritinės sveikatos bėdos užklupo užmiesčio kelyje netoli Saugų (Klaipėdos r.).
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Valstybinei miškų urėdijai priklausantis MAN sunkvežimis judėjo keliu Šilutė–Klaipėda , namo po darbų vykęs vairuotojas mažino greitį ir rengėsi sukti į Saugų gyvenvietės keliuką. Tiksliau – į pagrindinę Saugų gatvę, Mažojoje Lietuvoje.

Panašu, kad vyriškio sveikata sušlubavo būtent šiame posūkyje: miškavežis nubloškė kelio ženklą ir šviestuvą, tuomet išvažiavo į priešpriešinę juostą, netrukus grįžo į savąją ir sėkmingai sustojo kelkraštyje.

Vyriškis rado jėgų išlipti iš kabinos, tačiau čia sukniubo.

Kas iškvietė jam pagalbą, tiksliai nežinoma. Tačiau atvykę greitosios pagalbos medikai nelaimėlio nebeatgaivino. Policija dėl viešoje vietoje ištikusios mirties aplinkybių ėmėsi tyrimo, pareigūnams turėtų padėti teismo medicinos ekspertai.

Kelkraštyje iš paskutinių jėgų įstengęs sustoti miškavežio vairuotojas tarsi išgelbėjo kitus eismo dalyvius nuo didžiulio pavojaus.

Įvykio liudininkai svarstė, kad taip kelkraštyje iš paskutinių jėgų įstengęs sustoti miškavežio vairuotojas tarsi išgelbėjo kitus eismo dalyvius nuo didžiulio pavojaus: jei sunkiasvorė mašina liktų nevaldoma judriame užmiesčio kelyje, apie galimus padarinius nejauku net pagalvoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius