Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterį automobilio veidrodėliu kliudžiusiam P.Gražuliui jokia atsakomybė negresia

Seimo nariui „tvarkiečiui“ Petrui Gražuliui negresia teisinė atsakomybė dėl incidento, kai jo vairuojamas automobilis kliudė moterį, BNS patvirtino Vilniaus policija.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Pranešėja P.Gražuliui jokių pretenzijų neturi ir jokia teisinė atsakomybė P.Gražuliui, dabartiniais duomenimis, negresia“, – BNS pirmadienį sakė Vilniaus policijos atstovas Paulius Radvilavičius.

Policija sekmadienį pranešė, kad Seimo narys P.Gražulis šeštadienį automobiliu „Lexus“ kliudė moterį, stumiančią vaikišką vežimėlį, o po to pasišalino iš įvykio vietos. Parlamentaras tvirtino pėsčiosios tiesiog nepastebėjęs.

„Išvažinėjau iš Rotundo gatvės į Gedimino prospektą, o ten žmonės kraustėsi daiktus, nes mugė jau baigėsi, tai bijojau užkliudyti daiktus ir taip labiau pažiūrėjau į dešinę pusę, o kad veidrodėliu priliečiau moterį, net nepastebėjau. Su manimi dar du žmonės mašinoje buvo ir irgi nepastebėjo“, – BNS sakė P.Gražulis.

Jis tikino, kad moteris pretenzijų neturėjo, tik susirūpino, ar vairuotojas nėra išgėręs.

„Kaip man sakė policija, ji pretenzijų neturi, tik pagalvojo, gal išgėręs. Tai pasitikrinau blaivumą, nustatė, kad blaivus. Aš tos moters tikrai nepastebėjau ir labai atsiprašau, jeigu paskambins man ar susisieks, atsiprašysiu jos“, – tikino parlamentaras.

Pareigūnai pranešimą apie įvykį gavo 20.30 val., o parlamentaro automobilį Seimo viešbučio aikštelėje rado 21.11 valandą. Po to, kai pareigūnai P.Gražuliui paskambino, jis priėjo prie policininkų ir pasitikrino blaivumą. Moteris medikų pagalbos atsisakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius