-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motinos nužudymu įtariamas panevėžietis teismo lauks už grotų

Ketvirtadienį Panevėžio apylinkės teismas patenkino prokurorų prašymą suimti 27-erių metų panevėžietį, kuris, kaip įtariama, trečiadienio rytą peiliu subadė savo motiną. Asmuo teismo lauks už grotų. Jis suimtas maksimaliam terminui – trims mėnesiams.
Panevėžyje sūnus nužudė motiną
Įtariama, kad Panevėžyje sūnus nužudė motiną / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Šokiruojantis skambutis

Kraupus nusikaltimas įvykdytas trečiadienį ryte, šiek tiek po 8 val. Bendruoju pagalbos telefonu paskambinęs vyras nurodė, kad viename iš Respublikos gatvės daugiabučių nužudė savo motiną.

Atvykusias specialiąsias tarnybas 27-erių metų vyras pasitiko kruvinomis rankomis. Bute rastas mirtinai sužalotos 63-ejų metų jo motinos kūnas. Įtariamasis buvo blaivus, sulaikomas nesipriešino. Vyras buvo uždarytas į areštinę, o šiandien Panevėžio apylinkės teismas patenkino prokurorų prašymą panevėžietį suimti trims mėnesiams. Jis teismo lauks už grotų.

Motina vis atleisdavo skriaudas

Nužudyta moteris – Panevėžyje gerai žinoma pedagogė. Juozo Balčikonio gimnazijoje ir vienoje privačioje mokykloje ji dėstė anglų kalbą. Taip pat paaiškėjo ir daugiau šios šeimos dramos detalių. Jauniausias moters sūnus, kuris, kaip įtariama, prieš ją ir pakėlė peilį, praeityje taip pat yra ne sykį patekęs į policijos akiratį dėl savo veiksmų.

2016-ais metais jis sudegino motinos butą Vilties gatvėje. Kiek vėliau mamą sūnus buvo ir stipriai sumušęs, tačiau motina jam visas skriaudas vis atleisdavo bei bandė ieškoti pagalbos. Sūnus policijai yra žinomas ir dėl vairavimo išgėrus. Taip pat yra turėjęs problemų su teisėsauga užsienyje.

Jei paaiškės, kad įtariamasis yra pakaltinamas, už šeimos nario nužudymą jam grės laisvės atėmimas nuo 8 iki 20 metų arba iki gyvos galvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius