Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motoereliai per pasėlius paspruko nuo policijos, bet juos pričiupo įtūžęs ūkininkas

Pasėlius niokojančius motociklininkus sulaikė pats šeimininkas, pažymima Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) trečiadienį paviešintame pranešime. Už Kelių eismo taisyklių pažeidimus dviem pažeidėjams gresia tūkstantinės baudos ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo trejų iki penkerių metų.

Gegužės 22 d. Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnai, patruliuodami Keidžių k., pastebėjo staiga iš miško išvažiuojantį keturratį bei krosinį motociklą – abiejų transporto priemonių vairuotojai bei keleivis važiavo be šalmų, be to, transporto priemonės buvo eksploatuojamos be valstybinio numerio ženklų. Šių transporto priemonių vairuotojai, pastebėję policijos pareigūnus, spruko nusukę nuo kelio į pievas.

Netrukus Šalčininkų r. policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad netoliese gyvenantis ūkininkas, pamatęs jo pasėlius niokojančius keturračio ir krosinio motociklo vairuotojus, sėdo į automobilį ir pradėjo juos persekioti. Krosinio motociklo vairuotojui pavyko pasprukti, o keturratį vairavęs vyras buvo sulaikytas.

Netrukus rastas ir krosinis motociklas, abi transporto priemonės išvežtos į saugomą aikštelę. Jauniems pažeidėjams (gimusiems 1994 m. ir 2002 m. ) laukia tūkstantinės baudos ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo trejų iki penkerių metų.

Policija dėkinga pasėlių savininkui, kuris, vykdydamas pilietinę pareigą, ėmėsi veiksmų ir persekiodamas karštais pėdsakais sulaikė pažeidėjus, bei visuomenei už pagalbą išaiškinat tokio pobūdžio pažeidimus.

Šalčininkų r. policijos pareigūnai vasaros metu ypatingą dėmesį skirs dviračių transporto priemonių kontrolei, siekiant apsaugoti jų sveikatą ir gyvybę, nes pastarieji įvykiai Lietuvoje, kuomet motociklininkai dažnai dėl jų pačių neatsargumo/nerūpestingumo (viršijant greitį, pavojingai manevruojant keliuose, važinėjant bekelėmis) sunkiai susižaloja ar net žūsta, rodo, kad ypatingas dėmesys būtinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius