Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Naktį išdaužtas stiklas pastebėtas ir Konstituciniame Teisme

Praėjusios savaitės naktį, po kurios pranešta apie išdaužtus stiklus Seime bei Vilniaus apygardos teisme, pasirodo, buvo surengta daugiau išpuolių. Šiandieną visuomenė informuojama, kad nuostolius skaičiuoja ir toje pačioje pagrindinėje sostinės gatvėje veikiančio Konstitucinio Teismo rūmų šeimininkai.
Lietuvos Respublikos Konstitucinis Teismas
Lietuvos Respublikos Konstitucinis Teismas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip antradienį praneša Policijos departamentas, birželio 5 d. ryte, 10 val. 43 min. Vilniaus apskr. VPK gavo pranešimą, kad dar birželio 1 d. apie 3 val. 30 min. Vilniuje, Gedimino pr., LR Konstitucinio Teismo pastate pastebėtas, galimai akmeniu, apgadintas durų lango stiklas.

Nuostolis nustatinėjamas. Surinkta medžiaga pagal LR Baudžiamojo kodekso 187 str. 3 d.

15min primena, kad būtent pirmąją vasaros dieną, ketvirtadienio rytą Vilniuje buvo pastebėta, jog išdaužti keli Seimo pirmųjų rūmų, Vilniaus apygardos teismo langai. Tačiau apie žalą KT rūmams tuo metu nepranešta.

Kaip BNS buvo sakiusi Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja, pranešimas dėl išdaužto lango Seimo pirmųjų rūmų pastate gautas birželio 1-ąją 6 val. 30 minučių.

8.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniaus apygardos teisme buvo išdaužti trys pusrūsio patalpų langų stiklo paketai.

Dėl šių įvykių renkama medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso 187 straipsnį. Pagal jį numatyta atsakomybė už turto sugadinimą ar sunaikinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius