-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktį Kauno policija nuo stogo nukėlė nepilnametį: paauglys perduotas medikams

Ketvirtadienio naktį spec. tarnybos net keletą kartų vyko į Kauno Vilniaus gatvę – ant stogo pastebėtas žmogus. Paaiškėjo, kad jis – nepilnametis. Galiausiai paauglį pavyko nukelti nuo stogo – vaikinas perduotas medikams.
Gaisrininkai gesina Naujojoje Vilnioje degantį vandens bokštą
Autokopėčios/ Asociatyvi nuotr. / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kaip informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, liepos 23 dieną 02.10 valandą pranešta, kad ant namo stogo Vilniaus gatvėje vaikšto neblaivus žmogus.

Priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms atvykus į vietą, kartu su policijos pareigūnais buvo atlikta žvalgyba, jokio žmogaus ant stogo nepastebėta.

Tačiau netrukus – 02.36 valandą – vėl sulaukta pranešimo. Šįkart į ugniagesius kreipėsi policija. Paprašyta pagalbos nukelti žmogų nuo stogo.

Atvykus priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms, jaunuolis nuo stogo buvo nukeltas su gelbėjimo virve. Jis perduotas policijai.

Kauno apskrities policija 15min informavo, kad galiausiai paauglys atsidūrė medikų rankose.

„Sulaukėme keleto pranešimų, kad ant stogo vaikštinėja vyras. Nuvykus į vietą, jo prašyta nulipti, kurį laiką įkalbinėta tai padaryti, tačiau asmuo atsisakė. Padedant priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms, 2003 metais gimęs vaikinas buvo nukeltas ir perduotas medikams. Šie jį išsivežė“, – teigė Kauno apskrities policijos atstovė spaudai Odeta Vaitkevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius