-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naktinis reidas Vilniuje. Įkaušusią vairuotoją gynęs draugas šaukė: „Aš Rusijos prezidento sūnus“

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniaus kelių policija surengė tradicinį reidą. Labiausiai „pasižymėjo“ neblaivią bičiulę ėmęs ginti taip pat girtas vyriškis, aiškinęs esantis Rusijos prezidento sūnus.
Naktinio policijos reido akimirka
Naktinio policijos reido akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Reidas Promilės

Dar prieš vidurnaktį buvo gautas pranešimas, kad Viršuliškėse, parduotuvės „Maxima“ aikštelėje, galimai neblaivios moters automobilis atsitrenkė į čia stovėjusį „Audi“. Į parduotuvę užsukęs apsipirkti vyriškis grįžęs buvo nemaloniai nustebintas. Išvydęs incidentą, šis esą iš pradžių bandė tartis draugiškai, tačiau moteris ėmė jį plūsti ir pasirodė galimai esanti neblaivi. Tuomet vyriškis iškvietė pareigūnus. Patikrinus vairuotojos blaivumą, paaiškėjo, kad ši įkaušusi – įpūtė 1,64 promilės. Už tai jai gresia baudžiamoji atsakomybė.

Tuomet įsikišo jos draugas. Šis pareiškė, kad Rusijos prezidentas – jo tėvas ir tuoj viską sutvarkys. Pareigūnams įspūdžio nepadaręs „prezidento sūnus“ ir jo draugė išvežti į policijos komisariatą.

Tuomet reidas persikėlė į Klaipėdos ir Pylimo g. sankirtą. Čia įkliuvo vairuotoja, blogai užsisegusi saugos diržą, taip pat girtas dviratininkas, į alkotesterį pripūtęs 1,50 promilės bei keliu ėjęs pėstysis. Iš viso užfiksuota 16 pažeidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius