Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktinis reidas Vilniuje: necenzūriniais gestais besišvaistantis beteisis jaunuolis ir girtas„Mazdos“ vairuotojas

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį pareigūnai tradiciškai surengė reidą Vilniuje. Įkliuvo vos keli pažeidėjai – be teisių drąsiai važinėjantis vyriškis ir neblaivus vairuotojas, nesipriešindamas vykdęs pareigūnų prašymą.
Šeštadienio nakties reidas sostinėje
Šeštadienio nakties reidas sostinėje / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Pirmasis pažeidėjas pareigūnams įkliuvo dar prieš vidurnaktį. Pareigūnams kilo įtarimų, kad „Mazda“ vairuotojas gali būti neblaivus. Jis neatsikalbinėjo – geranoriškai sutiko pasitikrinti blaivumą. Į alkoholio matuoklį vyras įpūtė 1.59 promilės. Toks alkoholio kiekis užtraukia baudžiamąją atsakomybę. Vyras teisinosi šeštadienį negėręs – esą promilės kraujyje užsiliko nuo Valstybės dienos šventės.

Tuomet pareigūnai sustabdė be vairuotojo pažymėjimo prie vairo sėdusį vyrą. Paaiškėjo, kad šeštadienį jis kartą jau buvo sustabdytas. Abu kartus jis tą patį automobilį „Audi A6“ vairavo neturėdamas tam teisės. Vyrui už tai paskirta bauda.

Vyro nenudžiugino į jį nukreiptos fotoaparatų blykstės – ėmė keiksnotis ir švaistytis nepadoriais gestais, tačiau pareigūnai jį kaip mat apramino.

Vėliau iš miesto pakraščio pareigūnai persikėlė į Geležinio Vilko ir Rasų gatves. Čia pareigūnai vairuotojams priekaištų neturėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius