Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikais sostinėje prekiavusios šeimynos namai – lyg šventykla

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams įkliuvo 4 narkotinių medžiagų platintojai bei jų įsigijusi moteris.
Sostinėje sulaikyta narkotikais prekiavusi šeimyna
Sostinėje sulaikyta narkotikais prekiavusi šeimyna / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Vėlų rugsėjo 3-iosios vakarą Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnai sostinės pakraštyje sulaikė galimai „bendru verslu“ užsiimančius moterį (gimusią 1962 m.) ir jos dukrą (gimusią 1997 m.) su vyru (gimusiu 1991 m.) bei draugę (gimusią 1981 m.).

Prieš užeinant pareigūnams, jie pardavė narkotines medžiagas atėjusiai moteriai – pastaroji, pastebėjusi netikėtai pasirodžiusius policijos pareigūnus ir bandydama sunaikinti ką tik įsigytus 5-is lankstinukus su šviesiais milteliais, įsidėjo į burną ir bandė suvalgyti, tačiau to padaryti nepavyko.

Kratos metu pareigūnams į akis krito bandymas sukurti prabangą – namus puošė įvairios skulptūrėlės, prabangiai atrodantys servizai ir pan.

Tarp visų šių daiktų sumaniai buvo paslėpta galimai nusikalstamu būdu įgyti pinigai, priemonės narkotinėms medžiagoms dozuoti ir fasuoti bei jau paruoštų parduoti 40 lankstinukų.

Visi penki asmenys – narkotinių medžiagų platintojai ir ir narkotikų įsigijusi moteris – sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis ir jų platinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius