Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Narkotikus platino ir brolis, ir sesuo

Pareigūnai Klaipėdoje sulaikė kvaišalų platintojus, jie stos prieš teismą.
Pas prekeivius rastos narkotinės medžiagos.
Narkotinės medžiagos / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Anot Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato, rugpjūčio – rugsėjo mėnesiais, reaguojant į gyventojų pranešimus ir realizavus atliekamus tyrimus, nutraukta trijų narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo „taškų“ Klaipėdoje, Sulupės, Strėvos bei Smiltelės gatvėse, veikla.

Kratos gyvenamojoje patalpoje metu pas 31-erių metų klaipėdiškį Maksimą, jau teistą  už plėšimą, vagystes bei neteisėtą disponavimą narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis, pareigūnai aptiko labai didelį (apie 150 g) kiekį narkotinės medžiagos – heroino.

Su įkalčiais sulaikyta ir anksčiau teista 36-erių metų Irma. Spėjama, kad Naujojoje Akmenėje gyvenamąją vietą deklaravusi įtariamoji pardavė 10 kartų už vagystes teistam 28-erių Tomui narkotinės medžiagos – heroino.

Vieno Smiltelės gatvės namo laiptinėje policijos pareigūnai sulaikė 25-erių metų klaipėdietę Egidiją. Įtariama, kad anksčiau neteista mergina 22-ejų metų klaipėdiečiui pardavė narkotinės medžiagos – heroino.

Savaitę iki Egidijos sulaikymo, Klaipėdos pareigūnai sulaikė jos anksčiau teistą brolį Ernestą, kuris buvo pasislėpęs nuo 6 mėn. laisvės atėmimo bausmės atlikimo. Ji buvo skirta taip pat už neteisėtą disponavimą narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis. 

Narkotinių medžiagų platinimu įtariami ir niekur nedirbantys asmenys suimti.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis ar jų platinimą labai dideliais kiekiais numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 15 metų.

VIDEO: Klaipėdoje „likviduoti" 3 narkotikų platinimo „taškai"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius