Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 24 /17:03

​Naujojoje Vilnioje sunkvežimis mirtinai sužalojo pėsčiąją, buvo uždarytas eismas

Pirmadienio pavakarę per eismo nelaimę sostinės Naujosios Vilnios rajone žuvo solidaus amžiaus pėsčioji. Į šią avariją pateko Rusijoje registruotas sunkvežimis su priekaba. Tirdami įvykio aplinkybes ir padedami išvežti nukentėjusiosios palaikus, pareigūnai trumpam visiškai sustabdė eismą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pranešimas apie eismo nelaimę Vilniuje gautas pirmadienį 15.55 val.

Į įvykio vietą Naujojoje Vilnioje skubiai išsiusti policijos ir greitosios pagalbos ekipažai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio pirminiais duomenimis, Parko ir Pergalės g. sankryžoje krovininis automobilis partrenkė moterį.

Medikai pėsčiajai niekuo padėti nebegalėjo, tik konstatavo senyvo amžiaus vilnietės mirtį.

15min.lt fotoreporteris Julius Kalinskas iš įvykio vietos pranešė, kad į šią avariją pateko sunkvežimis su priekaba. Krovininė transporto priemonė – su Rusijos Federacijos registracijos numeriais.

Sunkvežimis leidosi Pergalės gatve S.Batoro gatvės link. Pergalės g. sankryža su Parko g. yra reguliuojama šviesoforais.

Pirminiais duomenimis, sunkvežimis pėsčiąją parbloškė priekiu, o tuomet dar pervažiavo. Pėsčiosios žūties vietoje liko gulėti medinė moters lazda ir kepurė. 

Kaip tiksliai įvyko nelaimė, aiškinasi sostinės kelių policijos pareigūnai. Tirdami avarijos aplinkybes ir padedami išvežti nukentėjusiosios palaikus, policininkai buvo trumpam visiškai sustabdę eismą. Dėl to Pergalės, Parko ir S.Batoro gatvėse nusidriekė didžiulės transporto eilės. Bent iki 17 val. pareigūnai neleido važiuoti ta Pergalės gatvės dalimi, kur įvyko nelaimė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius