Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Naujosios Akmenės parduotuvėje maistą valgęs girtuoklis vietoje piniginės išsitraukė penį

Lapkričio 29 d. vienoje Naujosios Akmenės parduotuvėje pasismaginti sumanę du šio miesto gyventojai savo chuliganišką poelgį vainikavo įžūliu išsišokimu – vienas jų pademonstravo lytinį organą.

Šios ir ne tik šios parduotuvės darbuotojams minėti vyrukai gerai pažįstami, nes jų pasirodymas – tai tarsi ženklas, kad tuoj iš krautuvės gali kas nors dingti. Dėl dažnų vagysčių iš prekybos centrų jie nuolat turi reikalų su teisėsauga. Dažnai jų vagystės objektu tampa alkoholis, tačiau ir į maisto produktus ranka nenumoja.

Kai minėtą dieną, prieš vidurdienį, jie gerokai įkaušę peržengė Respublikos g. esančio prekybos centro slenkstį, iš karto pateko į parduotuvės darbuotojų stebėjimo lauką. Šįkart iš parduotuvės jie nieko neišsinešė, bet nuostolį parduotuvei visgi padarė. Parduotuvės darbuotojos buvo priblokštos vyrų įžūlumo.

32 metų lytinio organo demonstruotojui buvo nustatytas sunkus, beveik 3 promilių, girtumas.

Pirmiausia jie, prasidarę šaldytuvo dureles, ėmė rinktis sumuštinius ir juos čia pat demonstratyviai šlamšti. Kai pardavėjos norėjo vyrukus sudrausminti ir įtikinti, kad taip daryti nedera, jie pastabas ignoravo ir net bandė viską paversti juokais.

O kai pardavėjos nutarė juos, kaip galbūt nemokius klientus, pažeidžiančius tvarką, sulaikyti, vienas jų, 32 metų Naujosios Akmenės gyventojas, kaip svarų argumentą, išsitraukė lytinį organą ir jį pademonstravo.

Po tokio „šou“ vyrai nutarė parduotuvę palikti, tačiau darbuotojos, iškvietusios Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnus, užtvėrė kelią ir jų neišleido. Pareigūnai vyrus rado jau apsiraminusius.

32 metų lytinio organo demonstruotojui buvo nustatytas sunkus (2,97 prom.) girtumas, jo 21-erių metų draugui – vidutinis (2,29 prom.).

Pastarajam lapkričio mėnesį dėl smulkių vagysčių iš įvairių Naujosios Akmenės parduotuvių yra pradėtos net trys administracinės bylos. Beje, viena jų – dėl iš šios pačios parduotuvės nugvelbto „Jegermeister“ butelio.

Vaikinas teistas ir už neteisėtą narkotinių medžiagų vartojimą, ir viešosios tvarkos pažeidimą, kurio metu, būdamas neblaivus, sumušė nepilnametį.

32-ejų metų akmeniškio biografijoje – nesuskaičiuojamas kiekis administracinių bylų, daugiausia už įvairias vagystes, ir baudžiamųjų bylų, tarp kurių vyrauja viešosios tvarkos pažeidimai.

Dabar savo šokiruojančiu elgesiu parduotuvėje jis vėl pažeidė viešąją tvarką ir dėl to buvo pradėtas naujas ikiteisminis tyrimas. Akmenės rajono policijos komisariato tyrėjai šiuo metu tiria dar kelias bylas, kuriose jis įtariamas fizinio skausmo sukėlimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius